Şubatın sonundan, martın onundan kork. Vikisözlük [1] Uzun yılların gözlemi göstermiştir ki şubat sonunda ve martın onunda hava çok fırtınalı vesoğuk olur.-T- .
3 Özet: Uzun yılların gözlemi göstermiştir ki şubat sonunda ve martın onunda hava çok fırtınalı ve soğuk olur. Eski takvime göre şubatın onu kışın.
AtasözleriDeyimler - Subatın sonundan, martın onundan kork. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
2579 kişi bunu beğendi. Türkçe Atasözleri ve Deyimler Ansiklopedisinde Şubatın sonundan, martın onundan kork sözünün karşısında yer alan açıklama şöyledir.
şubatın sonundan martın onundan kork atasözünün açıklaması nedir Diğer Yazılar İpe Un Sermek Atasözünün Anlamı Tüm zamanlar senin.
Şubatın sonundan, martın onundan kork. atasözünün anlamı,açıklaması . Atalarımızın uzun yıllar süren gözlemlerine göre, şubatın sonunda ve martın onunda.
Atasözü: Şubatın sonundan, martın onundan kork. Atasözünün Anlamı: Atalarımızın uzun yıllar süren gözlemlerine göre, şubatın sonunda ve martın onunda.
Şubatın sonundan, martın onundan kork. atasözünün anlamı ve açıklaması.
Not : Bu sayfa üzerinde Subatın sonundan, martın onundan kork. atasözü anlamı ve açıklaması gösterilmektedir. Sözlük Bu ekibi olarak kelimelerin en anlaşılır.
Şubatın Sonundan, Martın Onundan Kork Atasözünün Açıklaması, Ne Manaya Gelmektedir, Şubatın Sonundan, Martın Onundan Kork, Atasözleri Ve Anlamları, .
2779 Gün 4 Saat 41 dk. önce soruldu
3348 Gün 18 Saat 52 dk. önce soruldu
3379 Gün 9 Saat 34 dk. önce soruldu
3389 Gün 7 Saat 16 dk. önce soruldu
3393 Gün 2 Saat 35 dk. önce soruldu
3401 Gün 1 Saat 40 dk. önce soruldu
3404 Gün 3 Saat 26 dk. önce soruldu
3407 Gün 21 Saat 44 dk. önce soruldu
3410 Gün 5 Saat 25 dk. önce soruldu
3410 Gün 11 Saat 55 dk. önce soruldu
3414 Gün 21 Saat 37 dk. önce soruldu
3422 Gün 4 Saat 50 dk. önce soruldu
3427 Gün 1 Saat 31 dk. önce soruldu
3431 Gün 2 Saat 7 dk. önce soruldu
3432 Gün 23 Saat 28 dk. önce soruldu