Şok diyetlerin zararı
Şok (çok düşük kalorili) diyetlerle kilo vermenin sakıncası var mıdır?
Berrin Öksüz
Şok Diyetin Zararları
Şok Diyetin Zararları Kadınlar artık Türkiye nin en büyük kadın kulübü ve portalı Mynet Kadın da. Kadınlar, Mynet Kadın da iş hayatından doğuma, yemek.
Ünlü Diyetlerin Hesaplanmayan Zararları
Özellikle kısa süreli şok diyetlerle hızlıca verilen kilolar ilk anda mutluluk verir diyetler şişmanlamanıza,organlarınıza zarar vermenize,ağzınızın kokmasına yol.
Şok Diyetlerin Zararları
Geri Dön. Şok diyetlerin zararları. Baharın habercileri yavaşça yaklaşırken, kış aylarında alınan kiloları vermek için her yıl olduğu gibi bu yılda insanları bir.
Şok Diyetlerin Zararları
şok diyetlerin zararları 46 Gaziantep Primer Hospital Beslenme ve Diyet Uzmanı Duygu Bilir Kale, zayıflamak isteyenlerin diyet olarak nitelendirilen k .
Şok Diyetler Riskli
Şok diyetlerin nasıl ve neden riskli olduğunu biliyor musunuz ? mucize diyetler, sadece protein ya da sadece sebze-meyve gibi tek yönlü diyetlerin zararları.
Şok Diyetlerin Zararları
Çok kısa sürede, hızlı kilo kaybı çabasıyla güzelleşme uğruna uygulanan şok diyetler kalp hastalıkları nedenleri arasında gösteriliyor. Uzun süreli açlık, düzensiz.
Şok Diyetler Zararlı Mı?
Ancak zaten çabuk zayıflamak için yapılan şok diyetler haliyle vücudu sarsmaktadır. Bunun getirisi kısa sürede çok kilo vermek iken götürüsü.
3 Günlük Şok Diyet Listesi Ender Saraç
Şok diyetlerin zararları, faydaları ,yararları: Şok Diyetlerin çok önemli yanı hızlı bir şekilde zayıflatmasıdır. Sürenin uzamamasına dikkat edilmesi gerekir. Bu Şok.
Şok Diyetler Sunumu İçin Tıklayınız
ŞOK DİYETLERİN ZARARLARI. DYT. ŞEYMA şok diyetlerden uzak durulmalıdır. Şok diyetler olarak adlandırılan düşük kalorili ve yanlış diyetler, ciddi sağlık.
Cevap Gönder:
Duygu Özkan tarafından yazılan
Şişmanlık depo yağlarının yağsız vücut kitlesine oranla artması ve normal kabul edilen değerlerin üzerine çıkmasıdır. Oluşumuna çeşitli faktörler etki etmekle birlikte genelde neden, harcanandan fazla kalori alınmasıdır. Şişmanlık, hiperlipidemi, diyabet vb gibi hastalıklara zemin hazırladığından tedavi edilmesi gerekmektedir. Ancak, tedavide başarılı olabilmek için, diyet, egzersiz, davranış tedavisi gibi üçlü bir yöntem izlenmelidir. Uygulanacak diyet hastaya en fazla haftada 0,5-1kg verdirecek kadar planlanmalıdır, aksi halde vücut yağsız kitlesinde de kayıplar olur ve bu durum kişinin sağlığını şişmanlığından daha fazla tehlikeye sokar. Çok düşük enerjili diyetlerin, baş ağrısı, konsantrasyon bozukluğu, sinirlilik, yorgunluk, bulantı, kusma, ishal, kabızlık, safra ve böbrek taşı, kalp ritminde bozukluk, tansiyon düşüklüğü, adet düzensizliği, kuru cilt, saç dökülmesi, saç incelmesi, uyuşukluk, soğuğa karşı tahammülsüzlük, idrarda protein görülmesi, mineral ve elektrolit dengesinde bozukluk, bazal metabolizma hızında azalma gibi sağlığı etkileyen yan etkileri olduğu unutulmamalıdır.bu yoruma cevap yazıyorsunuz...
Bu Soruya Gelen Cevaplar:
Duygu ÖzkanŞişmanlık depo yağlarının yağsız vücut kitlesine oranla artması ve normal kabul edilen değerlerin üzerine çıkmasıdır. Oluşumuna çeşitli faktörler etki etmekle birlikte genelde neden, harcanandan fazla kalori alınmasıdır. Şişmanlık, hiperlipidemi, diyabet vb gibi hastalıklara zemin hazırladığından tedavi edilmesi gerekmektedir. Ancak, tedavide başarılı olabilmek için, diyet, egzersiz, davranış tedavisi gibi üçlü bir yöntem izlenmelidir. Uygulanacak diyet hastaya en fazla haftada 0,5-1kg verdirecek kadar planlanmalıdır, aksi halde vücut yağsız kitlesinde de kayıplar olur ve bu durum kişinin sağlığını şişmanlığından daha fazla tehlikeye sokar. Çok düşük enerjili diyetlerin, baş ağrısı, konsantrasyon bozukluğu, sinirlilik, yorgunluk, bulantı, kusma, ishal, kabızlık, safra ve böbrek taşı, kalp ritminde bozukluk, tansiyon düşüklüğü, adet düzensizliği, kuru cilt, saç dökülmesi, saç incelmesi, uyuşukluk, soğuğa karşı tahammülsüzlük, idrarda protein görülmesi, mineral ve elektrolit dengesinde bozukluk, bazal metabolizma hızında azalma gibi sağlığı etkileyen yan etkileri olduğu unutulmamalıdır.24 Nisan 2015 - 08:36:11
Son Sorular:
2801 Gün 16 Saat 1 dk. önce soruldu
Ceylan Ahıgül sordu
3371 Gün 6 Saat 12 dk. önce soruldu
ece çakır sordu
3401 Gün 20 Saat 54 dk. önce soruldu
Erhan Yiğit sordu
3411 Gün 18 Saat 35 dk. önce soruldu
cansu sordu
3415 Gün 13 Saat 54 dk. önce soruldu
mustafa 224 sordu
3423 Gün 13 Saat 0 dk. önce soruldu
emre sordu
3426 Gün 14 Saat 46 dk. önce soruldu
berkay sordu
3430 Gün 9 Saat 4 dk. önce soruldu
ali sordu
3432 Gün 16 Saat 45 dk. önce soruldu
canan sordu
3432 Gün 23 Saat 15 dk. önce soruldu
Şükrü Kum sordu
3437 Gün 8 Saat 57 dk. önce soruldu
Meltem Akar sordu
3444 Gün 16 Saat 10 dk. önce soruldu
Ali Kurtulmuş sordu
3449 Gün 12 Saat 51 dk. önce soruldu
hakan sordu
3453 Gün 13 Saat 27 dk. önce soruldu
arda sordu
3455 Gün 10 Saat 48 dk. önce soruldu
Kerem sordu