Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar. Atasözünün Anlamı. Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar. Atasözünün Açıklaması Nedir?
Şeytanla kabak ekenin kabak başına patlar. Ico libri.png Anlamlar. [1] Kurnaz ve hileci kimse ile ortaklık eden kişi, hilenin kurbanı olur. Books-aj.svg aj ashton.
Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar. atasözünün anlamı,açıklaması . Kötü, alçak, düzenbaz, kurnaz biri ile ortak bir işe girenin başına türlü felaketler.
Barajı aşıp aşamayacağı tartışılan HDP maalesef demokratik yöntemlerle siyaset yapan bir parti gibi hareket etmiyor. Sandığa inanmıyor ve.
3 Özet: Kurnaz ve hileci kimse ile ortaklık eden kişi, hilenin kurbanı olur. Kurnaz ve hileci kimselerle ortaklık yapanların başına her türlü bela.
2 Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar anlamı nedir , Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar ne demektir açıklaması.
4 Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar atasözünün anlamı Mumsema Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar. Kötü, alçak, düzenbaz.
Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar Atasözü. Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar Atasözümüzün Kısa ve Uzun Açıklamalı Anlamı.
Şeytanla Kabak Ekenin Kabak Başına Patlar Atasözü Anlamı, Kötü, alçak, düzenbaz, kurnaz biri ile ortak bir işe girenin başına türlü.
Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar[Anlamı] Forum Alev Atasözü: Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar. Açıklaması: Kötü, alçak.
2804 Gün 2 Saat 24 dk. önce soruldu
3373 Gün 16 Saat 35 dk. önce soruldu
3404 Gün 7 Saat 17 dk. önce soruldu
3414 Gün 4 Saat 58 dk. önce soruldu
3418 Gün 0 Saat 17 dk. önce soruldu
3425 Gün 23 Saat 23 dk. önce soruldu
3429 Gün 1 Saat 9 dk. önce soruldu
3432 Gün 19 Saat 27 dk. önce soruldu
3435 Gün 3 Saat 8 dk. önce soruldu
3435 Gün 9 Saat 38 dk. önce soruldu
3439 Gün 19 Saat 20 dk. önce soruldu
3447 Gün 2 Saat 33 dk. önce soruldu
3451 Gün 23 Saat 14 dk. önce soruldu
3455 Gün 23 Saat 50 dk. önce soruldu
3457 Gün 21 Saat 11 dk. önce soruldu