2 Oldu olacak kırıldı nacak: Olanlar oldu, iş işten geçti, olanlar geri dönülemeyecek bir durum aldı, bunu kabul etmek gerek anlamında kullanılır.
Oldu olacak kırıldı nacak deyiminin anlamı Mumsema Oldu olacak kırıldı nacak: Olanlar oldu, iş işten geçti, olanlar geri dönülemeyecek bir.
oldu olacak kırıldı nacak · araştır. bu deyimin daha ziyade manyas ve balıkesir yöresine ait olduğunu düşünüyorum. şahsen annemden başka kimsenin sarf.
oldu olacak, kırıldı nacak ne demek? oldster · oldu · oldu bilmek veya saymak · oldu olacak · oldu olacak, kırıldı nacak nedir? oldu olaldan · oldu olanlar · oldu.
Meanings of oldu olacak kırıldı nacak in English : 1 results. Category, Turkish, English. Speaking. 1, Speaking, oldu olacak kırıldı nacak · it s no use crying.
İş işten geçti. 2. olanlar artık geri dönülmeyecek bir hal aldı. durumu kabul etmekten başka çıkar yol yok. Diğer Türkçe deyimlere için tıklayınız.
Olanlar oldu. 2. iş işten geçti. 3. olanlar geri dönülemeyecek bir durum aldı. bunu kabul etmek gerek anlamında kullanılır. Diğer Türkçe deyimlere için tıklayınız.
3000 deyim ve anlamı. Oldu olacak kırıldı nacak. Olanlar oldu, iş işten geçti, olanlar geri dönülemeyecek bir durum aldı, bunu kabul etmek gerek anlamında .
Deyim : Oldu olacak kırıldı nacak. Deyimin Anlamı: Olanlar oldu, iş işten geçti, olanlar geri dönülemeyecek bir durum aldı, bunu kabul etmek gerek anlamında .
oldu olacak kirildi nacak - gündelik anlamları. Online Gündelik - Türkçe Sözlük. oldu olacak kirildi nacak. 1 her şey olup bitti, iş işten geçti.
3091 Gün 8 Saat 2 dk. önce soruldu
3660 Gün 22 Saat 13 dk. önce soruldu
3691 Gün 12 Saat 54 dk. önce soruldu
3701 Gün 10 Saat 36 dk. önce soruldu
3705 Gün 5 Saat 55 dk. önce soruldu
3713 Gün 5 Saat 1 dk. önce soruldu
3716 Gün 6 Saat 46 dk. önce soruldu
3720 Gün 1 Saat 4 dk. önce soruldu
3722 Gün 8 Saat 45 dk. önce soruldu
3722 Gün 15 Saat 15 dk. önce soruldu
3727 Gün 0 Saat 57 dk. önce soruldu
3734 Gün 8 Saat 10 dk. önce soruldu
3739 Gün 4 Saat 51 dk. önce soruldu
3743 Gün 5 Saat 27 dk. önce soruldu
3745 Gün 2 Saat 49 dk. önce soruldu