1- Çalışıp çabalamadan yaşamaya alışmış, insanları sömürenler, hırsızlık yapanlar ne kadar uzman olurlarsa olsunlar, malı, mülkü, parası olmayandan bir şey.
Kırk hırsız bir çıplağı soyamaz soyamamış. atasözünün açıklaması ve anlamı : 1 - Çalışıp çabalamadan yaşamaya alışmış, insanları sömürenler, hırsızlık.
Türkçe Atasözleri ve anlamları - Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış ne demek? İşte Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış atasözünün açıklaması.
Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış. Vikisözlük Anlamlar. [1] Sömürücüler ne denli usta olurlarsa olsunlar, sömürülecek bir şeyi olmayandan yararlanamazlar.
KIRK HIRSIZ BİR ÇIPLAĞI SOYAMAMIŞ ne demek? Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış anlamı nedir? - NeOlaKi - Bilgi Kaynağınız.
Özet:Zengin bir kimsenin en küçük bir malı fakir için bir servet değerindedir. Zengin, kazancının. şey bulunmaz. Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış atasözünün anlamı. anlamı olmaz. Çıplak yolcuyu kırk harami soyamaz atasözünün anlamı.
Özet: Sömürücüler ne denli usta olurlarsa olsunlar, sömürülecek bir şeyi olmayandan yararlanamazlar. Zavallı ve kimsesiz, üstelik yoksul.
Bir çıplağı bin zırhlı soyamaz. Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış. Yoktan çıkmaz, pekten çıkar. Yoktan ne çıkar? Hırsıza ip, mücrime zindan gerek.
BİR YORUM. Boşuna telaş, dikine traş. Bir çıplağı bin zırhlı soyamaz. Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış. Yoktan çıkmaz, pekten çıkar. Yoktan ne.
BİR YORUM. Boşuna telaş, dikine traş. Bir çıplağı bin zırhlı soyamaz. Kırk hırsız bir çıplağı soyamamış. Yoktan çıkmaz, pekten çıkar. Yoktan ne.
3091 Gün 6 Saat 57 dk. önce soruldu
3660 Gün 21 Saat 8 dk. önce soruldu
3691 Gün 11 Saat 50 dk. önce soruldu
3701 Gün 9 Saat 31 dk. önce soruldu
3705 Gün 4 Saat 50 dk. önce soruldu
3713 Gün 3 Saat 56 dk. önce soruldu
3716 Gün 5 Saat 42 dk. önce soruldu
3720 Gün 0 Saat 0 dk. önce soruldu
3722 Gün 7 Saat 41 dk. önce soruldu
3722 Gün 14 Saat 11 dk. önce soruldu
3726 Gün 23 Saat 53 dk. önce soruldu
3734 Gün 7 Saat 6 dk. önce soruldu
3739 Gün 3 Saat 47 dk. önce soruldu
3743 Gün 4 Saat 23 dk. önce soruldu
3745 Gün 1 Saat 44 dk. önce soruldu