Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye. Atasözünün Anlamı. Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle.
Güzel Sözler Bölümü ve Atasözleri ve Açıklamaları Kategorisinden Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke`ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye.
Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye. Ico libri. png Anlamlar. [1] Bir işi görünüşte ve biçimsel olarak yapmakla o iş gerçekten.
Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye atasözü.
Kişi hacı mı olur gitmekle Mekke?ye, Eşek derviş mi olur taş çekmekle tekkeye. Kişi mümin olmaz gitmekle umreye. Sattıkça imanını bir ?temre?ye Yedi yıl ? rahle-i tedrisinde? bulunduğum çok muhterem hocam Hacı Hafız Sefer Saka Hocaefendi?ye dûçar olduğu hastalık. Yusuf Karaca; Orhan Dede.
Hacı Hacı Olmaz Gitmekle Mekke`ye, Dede Dede Olmaz Gitmekle Tekkeye Atasözünün Anlamı, Bir işte asıl olan iyi niyet, samimiyet.
Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye. Bir işte asıl olan iyi niyet, samimiyet ve içtenliktir. Bunlar olmadan bir işi.
Hacı hacı olmaz gitmekle Mekke ye, dede dede olmaz gitmekle tekkeye atasözü ve açıklaması Dede: Mevlevi şeyhi Bir hususu şeklen tatbik etmekle.
Telaffuz. Hacı Hacı Olmaz Gitmekle Mekke ye, Dede Dede Olmaz Gitmekle Tekkeye. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor · Hakkımızda - Sor Sor - Sayfa Oluştur - Grup.
Hacı hacı olmaz gitmekle Mekkeye dede dede olmaz gitmekle tekkeye Atasözünün açıklaması anlamı nedir. Hacı hacı olmaz gitmekle Mekkeye.
2759 Gün 8 Saat 37 dk. önce soruldu
3328 Gün 22 Saat 48 dk. önce soruldu
3359 Gün 13 Saat 30 dk. önce soruldu
3369 Gün 11 Saat 12 dk. önce soruldu
3373 Gün 6 Saat 31 dk. önce soruldu
3381 Gün 5 Saat 36 dk. önce soruldu
3384 Gün 7 Saat 22 dk. önce soruldu
3388 Gün 1 Saat 40 dk. önce soruldu
3390 Gün 9 Saat 21 dk. önce soruldu
3390 Gün 15 Saat 51 dk. önce soruldu
3395 Gün 1 Saat 33 dk. önce soruldu
3402 Gün 8 Saat 46 dk. önce soruldu
3407 Gün 5 Saat 27 dk. önce soruldu
3411 Gün 6 Saat 3 dk. önce soruldu
3413 Gün 3 Saat 24 dk. önce soruldu