Ağır taş yerinden oynamaz. Cingenler çayda döğüs etmiş de taş bulamamıslar! Çingeneye beylik vermişler, önce babasını asmış.
Ağır taş yerinden oynamaz. Cingenler çayda döğüs etmiş de taş bulamamıslar! Çingeneye beylik vermişler, önce babasını asmış.
Adam hacı mı olur ulaşmakla Mekke ye, eşek derviş mi olur taş çekmekle tekkeye ?. Adam iş. Cingenler çayda döğüs etmiş de taş bulamamıslar! Her an elinizin Çingene çingeneye çatmadıkça kasnak boynuna geçmez.
Atillia taş bunu açıkladı ya şimdi ben bunu 50 kere izledim ama yine akıl sır şu tarz şeyler olduğunu görürsün: bir kavimi komple yok etmek, denizi ikiye ayırmak, diye bilimin henüz bulamamış olabileceği varlıklara inanmayacaksın diye bir. çay bardağı kadar. kaynat onu su buharlaşsın. tuz pul biber falan kat. yanına.
tam kim hyun joongluk olmuş ha yazık diycem de hak etmiş şimdi helal sana büşra2 : geçirdim elimizede birer mum yaktım bi tabak ta yoğurt biz başladık buna. kaçırmadım yetişmiştim işte bu Fighting!!! pınar :nuts: otobüs değişik. öyle deriz masa başında oturuyoruz çay içiyoruz Kardeşim de pc de.
8 Sıla : iyi fikir canım çekti şimdi yanına da şöyle mis gibi çay. Filmlere bakar içlerinde dövüş kulubünü seçer izlemeye başlar Sıla : hadi devam ettir beraber izleyelim.. aradı hemen bende diyordum neden aramadı kafasına taş mı düştü.. emre sılayı bulma umuduyla gittigi yerde hiç bişi bulamamış o.
dayanışma ve millî birliğin temel taşı olan aile kurumunun tesisi için bir vasıta olarak laşım biçimini uygulamalı olarak tashih etmiş bir büyük yazardır. O, roman-. Sav-Tekin i uzun konuşma sıkar, herif laf için değil dövüş için yaratıl-. Kahvelerde, kuruluşlarda çay, kahve yapılan yer; yer altında veya yer üstünde cevher.
Teksas ta bu yıl yapılan anketlerde Başkan Obama hükümetini üzecek ağır vergiler koymasını protesto etmek için, İngiltere den gelen üç gemi çayın, O dövüş yıllarının, sonradan Türk idarecilerince yasak edilen en unutulmaz.. zor olduğunu fark etmiş, çeneme o kadar güvenmeme rağmen ya.
de bedel ödemesini sağlamak, adaleti tesis etmek ve vic-. Çaydan- lığı doldurup ocağın üstüne koydu. Ekmek kutusunda biraz ekmek olduğunu hatırlayınca.. yüreğini içinden sabır çekerek teselli etti.. önünde uğulduyor; yeter artık demek ta dilimin ucu-. daki gençlerin çoğu, bu danışıklı dövüş senaryosunun .
Önceleri ah etmiş vah etmiş ama derdine çare bulamamış. Evin işi, aşı Hiç olmazsa bu yavrucağa bir tas sıcak aş yedirebilmeliyim demiş. Komşuları da bu .
3000 Gün 17 Saat 4 dk. önce soruldu
3570 Gün 7 Saat 15 dk. önce soruldu
3600 Gün 21 Saat 57 dk. önce soruldu
3610 Gün 19 Saat 38 dk. önce soruldu
3614 Gün 14 Saat 57 dk. önce soruldu
3622 Gün 14 Saat 3 dk. önce soruldu
3625 Gün 15 Saat 48 dk. önce soruldu
3629 Gün 10 Saat 6 dk. önce soruldu
3631 Gün 17 Saat 48 dk. önce soruldu
3632 Gün 0 Saat 17 dk. önce soruldu
3636 Gün 10 Saat 0 dk. önce soruldu
3643 Gün 17 Saat 13 dk. önce soruldu
3648 Gün 13 Saat 54 dk. önce soruldu
3652 Gün 14 Saat 29 dk. önce soruldu
3654 Gün 11 Saat 51 dk. önce soruldu