Bozuk, işe yaramayan, gösterişi olmayan şeylere talip olanlar genellikle bunlardan anlamayanlardır. Bir iş veya nesnenin el değiştireceği vakit onu araştırmadan.
Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur. Atasözünün Anlamı, Atasözleri Sözlüğü ve Açıklamalı Anlamları. Bu dünyada her çeşit malın alıcısı bulunur. Çünkü.
Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur atasözü açıklaması; Bu dünyada her çeşit malın alıcısı bulunur. Çünkü insanların beğenisi ve seçme seviyesi eşit.
Bitli Baklanın Kör Alıcısı Olur Atasözü ve Anlamı Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur. Bitli Baklanın Kör Alıcısı Olur Atasözünün Anlamı.
Bitli Kurtlu, Çürük Baklanın Kör Alıcısı Olur Atasözünün Anlamı, Değersiz, işe yaramaz, kötü şeylerin de müşterisi olur. Onları kimileri.
Atasözü: Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur. Atasözünün Anlamı: Değersiz, işe yaramaz, kötü şeylerin de müşterisi olur. Onları kimileri anlamadığı .
Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri Değersiz, işe yaramaz, kötü şeylerin de müşterisi olur. Onları kimileri .
AtasözleriDeyimler - Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur atasözünü haklı kıldıran başınızdan geçen bir olayı ya da hikaye ve kompozisyonları aşağıdan.
Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur, Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı olur atasözünün anlamı, Bitli kurtlu, çürük baklanın kör alıcısı.
2801 Gün 23 Saat 43 dk. önce soruldu
3371 Gün 13 Saat 54 dk. önce soruldu
3402 Gün 4 Saat 36 dk. önce soruldu
3412 Gün 2 Saat 17 dk. önce soruldu
3415 Gün 21 Saat 36 dk. önce soruldu
3423 Gün 20 Saat 42 dk. önce soruldu
3426 Gün 22 Saat 28 dk. önce soruldu
3430 Gün 16 Saat 46 dk. önce soruldu
3433 Gün 0 Saat 27 dk. önce soruldu
3433 Gün 6 Saat 57 dk. önce soruldu
3437 Gün 16 Saat 39 dk. önce soruldu
3444 Gün 23 Saat 52 dk. önce soruldu
3449 Gün 20 Saat 33 dk. önce soruldu
3453 Gün 21 Saat 9 dk. önce soruldu
3455 Gün 18 Saat 30 dk. önce soruldu