Bir el bir eli yıkar, iki el bir yüzü yıkar. Ico libri.png Anlamlar. [1] Kimi durumlarda yardımlaşarak işlerin kolay kotarılacağını anlatır.
El eli yıkar, iki el de yüzü. atasözünün anlamı,açıklaması . Bu görevlerin yapılması bir yandan düzeni sağlar, bir yandan da sıkıntıların ortadan kalkmasını.
El eli yıkar, iki elde yüzü. El eli yıkar, iki elde yüzü. Atasözünün Anlamı, Atasözleri Sözlüğü ve Açıklamalı Anlamları. İyilikten anlayan kimseye bir yardımımız.
Özet: Bir kişi başka bir kişiye yardım ederse o da bu iyiliğin altında kalmaz; güçlenmiş olarak yardımlara koşar. Bir insan bize yardım ettiğinde.
El eli yıkar, iki elde yüzü atasözü açıklaması; İyilikten anlayan kimseye bir yardımımız dokunursa, bu kişi bizim iyiliğimizin altında kalmaz. Bizden aldığı güç ve.
4 El eli yıkar, iki el de yüzü atasözünün anlamı Mumsema El eli yıkar, iki el de yüzü. Toplu yaşama biçimi herkese bir görev yükler. Bu görevlerin.
Toplu yaşama biçimi herkese bir görev yükler. Bu görevlerin yapılması bir yandan düzeni sağlar, bir yandan da sıkıntıların ortadan kalkmasını. Dolayısıyla.
AtasözleriDeyimler - El eli bir eli bir eli yıkar yur, iki el de yüzü yıkar, yur . , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
bir el bir eli yıkar, iki el bir yüzü yıkar nedir ve bir el bir eli yıkar, iki el bir yüzü yıkar ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. bir el bir eli yıkar, iki el.
Güncel Türkçe Sözlük. bir el bir eli yıkar, iki el bir yüzü yıkar anlamı bazı durumlarda yardımcısız iş yapılmayacağını anlatan bir söz.
2798 Gün 4 Saat 56 dk. önce soruldu
3367 Gün 19 Saat 7 dk. önce soruldu
3398 Gün 9 Saat 48 dk. önce soruldu
3408 Gün 7 Saat 30 dk. önce soruldu
3412 Gün 2 Saat 49 dk. önce soruldu
3420 Gün 1 Saat 55 dk. önce soruldu
3423 Gün 3 Saat 40 dk. önce soruldu
3426 Gün 21 Saat 58 dk. önce soruldu
3429 Gün 5 Saat 39 dk. önce soruldu
3429 Gün 12 Saat 9 dk. önce soruldu
3433 Gün 21 Saat 51 dk. önce soruldu
3441 Gün 5 Saat 4 dk. önce soruldu
3446 Gün 1 Saat 45 dk. önce soruldu
3450 Gün 2 Saat 21 dk. önce soruldu
3451 Gün 23 Saat 43 dk. önce soruldu