Cumartesi29.03.2025
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
17 Mart 2015 - 05:34:18

Sen olsan ne yapardın oyuncuları dayak yedi

TRT'de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın'da oyuncular dayak yedi. O anlar ekranlara böyle yansıdı.
Sen olsan ne yapardın oyuncuları dayak yedi 0 TRT'de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın'da oyuncular dayak yedi. O anlar ekranlara böyle yansıdı.
Bir kafede çekilen programda halkın sokak çocukları üzerindeki hassasiyeti ölçülmek istendi. Kafeye gelen üç müşterinin oturduğu masanın yanında bulunan çocuklardan rahatsız olduğunu dile getiren oyuncu müşterilerin çok sert tepkisiyle karşılaştı. Müşteriler çocuklardan rahatsız olduğunu dile getiren oyuncuya, 'Ne zararı var, bırak otursunlar' dedi, ardından tekme tokat saldırdı. Ortalığın karıştığı anlarda diğer oyuncular ve Altan Erkekli'nin araya girmesiyle öfkeli müşteriler sakinleştirildi. O anlar ekranlara yansıdı.
(İHA)

Yorum Yaz:

Altuğ"Saçma sapan programlar yaparsanız olacağı budur..."
bu yoruma cevap yazıyorsunuz...

Yorumlar:

AltuğSaçma sapan programlar yaparsanız olacağı budur...17 Mart 2015 - 05:35:41

Aramalar:

Kadir Gecesi, John Kerry, melih gökçek istifa edecek mi, küçükçekmece rehabilitasyon merkezi, tunca nehri nereye dökülür, jana sınav soruları, ermenistan cumhurbaşkanlığı seçimi, kuluçka pete, fatih belediyesi ihale, ilaç çare, darıca imar, karşıyaka belediyesi kentsel dönüşüm, sosa uruguay, rekor otomotiv ticari, akbaş görseller, fatih ışık izmir, ipekyolu projesi,