Cumartesi21.09.2024

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kadir Gecesi

Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi ne kavuşmanın sevinç ve heyecanı başladı. Kadir.

Kadir Gecesi

On bir ayın sultanı Ramazan ın son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi nin faziletlerinden yararlanmak için neler yapmalıyız? Kadir Gecesi nin.

Kadir Gecesi'nin Önemi Nedir?

Kadir Gecesi, Arapça: لیلة القدر, İslam inancına göre Kur an ın, Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Muhammed e vahyedilmeye başlandığı gecedir.

Kadir Gecesi

5 Kadir Gecesi ve önemi bin aydan hayırlı olmasındandır, Kadir gecesi duası Peygamber efendimiz söylemiştir, Kadir namazı ise 4 rekat kılınır.

Haber Kadir Gecesi Duası Ve Kadir Namazı Nasıl Kılınır? Haberi

9 Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, 13 Temmuz Pazartesi gününü 14 Temmuz Salı ya bağlayan gece kutlanacak. Kadir Gecesi ne.

Bugün Kadir Gecesi Mi? İşte Kadir Gecesi Anlamı Ve Kandil

13 İslamiyet te bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan Ramazan ayının son on gününde gizli olduğuna inanılan Kadir Gecesi, bu sene.

Kadir Gecesi Nedir? Kadir Gecesi Ne Zaman? Kadir Gecesi Namazı

Gerçek biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin o büyük fazl-u şerefini sana bildiren nedir? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Onda melekler ve Rûh,.

Kadir Gecesi

Mesajında, Kadir Gecesini ihya etmenin yolunun Kuran ın kadrini ve kıymetini bilmekten geçtiğini belirten Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Kadir.

Kadir Gecesi Mesajı…

18 Kur an-ı Kerim de Bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi, bu yıl hangi güne denk gelecek? İşte 2015 yılı Kadir Gecesi ile.

Türkiye'de Kadir Gecesi sevinci

GENEL

3357 Gün 8 Saat 58 dk. önce yayınlandı

Çamlıca cami ne zaman bitecek?

GENEL

3397 Gün 19 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Regaib Kandili ne zaman?

GENEL

3439 Gün 22 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1