İş bırakmayan Karaköy deki börekçi Hasan ise beğenmediği börekleri sokağa döker. Kapışılan bu börekler, börekçi Hasan ın Yağma Hasan
sahire hanım ın annesi, yani cemil ipekçi nin anneannesi müesser hanım, meşhur karaköy börekçisi hasan bey in halk arasında yağma hasan ın böreği diye.
Deyim : Yağma Hasan`ın böreği. Deyimin Anlamı: Hakkı olanın da olmayanın da kolayca yararlandığı, kimsenin korumadığı, her yanından sömürülen kaynak.
başbakan tarafından geçen gün dile getirilen ve öyle bir söyleyişi vardır ki yani ne tansu çiller içiyor diye kuşburnu alıp içmişliği ne de bu efendi söyledi diye altın .
Bu sırada Hasan adlı bir yeniçerinin işlettiği börekçi dükkanını da yağma eden yeniçeriler, işin aslını öğrenince, Oldu bir kere, Yağma Hasan ın böreğidir. diye .
yağma hasanın böreği nedir ve yağma hasanın böreği ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. yağma hasanın böreği anlamı, yağma hasanın.
Artık bunu çıkaramazsınız bundan sonra yerleşik bilcümle alem lügatimizden… Ama acıdır haaa günümüzdeki Yağma Hasan ın börekleri … Her ne kadar tadı.
Tüm bu vaatlerden ne veriyorlarsa ben daha fazlasını veriyorum populist yaklaşımının ülkeyi ne hale soktuğundan haberdarız. Koalisyon.
Yağma Hasan ın Böreği Deyimi Nedir , Anlamı Forum Alev Yağma Hasan`ın böreği: Hakkı olanın da olmayanın da kolayca yararlandığı,.
2744 Gün 0 Saat 16 dk. önce soruldu
3313 Gün 14 Saat 27 dk. önce soruldu
3344 Gün 5 Saat 9 dk. önce soruldu
3354 Gün 2 Saat 51 dk. önce soruldu
3357 Gün 22 Saat 9 dk. önce soruldu
3365 Gün 21 Saat 15 dk. önce soruldu
3368 Gün 23 Saat 1 dk. önce soruldu
3372 Gün 17 Saat 19 dk. önce soruldu
3375 Gün 1 Saat 0 dk. önce soruldu
3375 Gün 7 Saat 30 dk. önce soruldu
3379 Gün 17 Saat 12 dk. önce soruldu
3387 Gün 0 Saat 25 dk. önce soruldu
3391 Gün 21 Saat 6 dk. önce soruldu
3395 Gün 21 Saat 42 dk. önce soruldu
3397 Gün 19 Saat 3 dk. önce soruldu