Kurda neden boynun kalın? demişler, işimi kendim görürüm de ondan demiş. Vikisözlük sitesinden. Atla: kullan, ara. Türkçe[değiştir]. Lupa.png Atasözü[ değiştir].
Kurda, neden boynun ensen kalın? demişler; işimi kendim görürüm de ondan demiş. kendim görürüm de ondan demiş. Atasözünün Açıklaması Nedir?
boynun ensen kalın? demişler; İşimi kendim görürüm de ondan demiş.[ Açıklaması] Forum Alev Atasözü: Kurda, Neden boynun ensen
Kurda Neden Boynun Ensen Kalın? Demişler İşimi Kendim Görürüm De Ondan Demiş Atasözünün Anlamı, Kendi işini kendisi gören, başkasına bırakıp.
Kurda neden boynun ensen kalın? demişler, işimi kendim görürüm de ondan demiş atasözü.
Kurda Neden boynun ensen kalın? demişler; İşimi kendim görürüm de ondan ! demiş. Written by Türkçede.org. Kendi işini başkasına emanet etmeden.
Kurda, Neden boynun ensen kalın? demişler; İşimi kendim görürüm de ondan demiş. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri Sözlüğü ..
Anfikir Anlatılmak İstenen Nedir. İşimi kendim görürüm de ondan demiş açıklaması ne manaya gelir, anafikiri nedir, Borç uzayınca kalır, dert uzayınca alır.
4 Kurda, Neden boynun ensen kalın? demişler; İşimi kendim görürüm de ondan demiş Mumsema Kurda, Neden boynun ensen kalın?
Kurda sormuşlar;. Ensen niye kalın? diye. Kendi işimi kendim görürüm de ondan demiş. Deveye Boynun neden eğri? Nerem doğru ki? demiş. Türk atalara koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler.
2961 Gün 14 Saat 23 dk. önce soruldu
3531 Gün 4 Saat 34 dk. önce soruldu
3561 Gün 19 Saat 15 dk. önce soruldu
3571 Gün 16 Saat 57 dk. önce soruldu
3575 Gün 12 Saat 16 dk. önce soruldu
3583 Gün 11 Saat 22 dk. önce soruldu
3586 Gün 13 Saat 7 dk. önce soruldu
3590 Gün 7 Saat 25 dk. önce soruldu
3592 Gün 15 Saat 6 dk. önce soruldu
3592 Gün 21 Saat 36 dk. önce soruldu
3597 Gün 7 Saat 18 dk. önce soruldu
3604 Gün 14 Saat 31 dk. önce soruldu
3609 Gün 11 Saat 12 dk. önce soruldu
3613 Gün 11 Saat 48 dk. önce soruldu
3615 Gün 9 Saat 10 dk. önce soruldu