Bu duayı bilmeyen kimse Rabbena atina duasını okur veya üç defa Allahümmeğfir lî der. Namazda kunutu unutan kişi, namazın sonunda.
Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar? Sağır ve dilsizler nasıl namaz kılarlar ? İma ile namaz. Namaz kılarken kaç rekat kıldığı konusunda tereddüt eden.
Bu yüzden bu duaları bilmeyenler dua mahiyetindeki ayetleri veya ezbere bildikleri 41, Kadın, kadınlara imamlık yapabilir mi? 42, Bir kimse bir cemaate namaz kıldırdıktan sonra abdestsiz olduğunu hatırlarsa ne olur?
Soru: Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar? Cevap: Sözlükte Allah a ihlasla kulluk etmek, namaz ve duayı uzatmak, sükut etmek, dua etmek, ibadet.
Vitir namazı, yatsı namazından sonra kılınan üç rekatlı vacip bir namazdır. Vitir namazının her rekatında Fatiha ve Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar?
Bir mezhepte helal olan bir şey, diğer mezhepte haram olabilir. Ahirette, herkes, tabi Kunut duasını bilmeyen kimse öğrenene kadar, üç kere istiğfar okur. Mesela Sual: Rükûda kunut dualarını okumadığını anlayan kimse, ne yapar? Dönüp.
Bu duayı bilmeyen kimse Rabbena atina duasını okur veya üç defa Allahümmeğfir li der. Namazda kunutu unutan kişi, namazın sonunda.
4 Kunut dualarını bilmeyen hangi duaları okur? Sözlükte Cenab-ıHakk a ihlas ile kulluk etmek, namaz ve duayı uzatmak, sükût etmek, dua etmek,.
Kunut duasını ezbere bilmeyen bir kişi namazda şu duaları okuyabilir.
Salat-ı vitr namazında kunut dualarını bilmeyen ne yapmalı. yetmeyen kimse, o ayet-i kerîmeyi Ebu Hanife ye göre bir rekatta bir defa okur,.
3017 Gün 5 Saat 8 dk. önce soruldu
3586 Gün 19 Saat 19 dk. önce soruldu
3617 Gün 10 Saat 0 dk. önce soruldu
3627 Gün 7 Saat 42 dk. önce soruldu
3631 Gün 3 Saat 1 dk. önce soruldu
3639 Gün 2 Saat 6 dk. önce soruldu
3642 Gün 3 Saat 52 dk. önce soruldu
3645 Gün 22 Saat 10 dk. önce soruldu
3648 Gün 5 Saat 51 dk. önce soruldu
3648 Gün 12 Saat 21 dk. önce soruldu
3652 Gün 22 Saat 3 dk. önce soruldu
3660 Gün 5 Saat 16 dk. önce soruldu
3665 Gün 1 Saat 57 dk. önce soruldu
3669 Gün 2 Saat 33 dk. önce soruldu
3670 Gün 23 Saat 55 dk. önce soruldu