Kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur. Ico libri.png Anlamlar. [1] Kişinin bir gerekseme içinde bulunduğunu gören herkes ona türlü türlü yol gösterir.
Kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur. atasözünün anlamı ve açıklaması.
1 - Damlaya damlaya göl olur. 2 - Can çıkar Kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri em : İlaç, merhem.
AtasözleriDeyimler - Kes parmağını çık pazara, em merhem, ilaç buyuran çok olur. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
Kes parmağını çık pazara, em merhem, ilaç buyuran çok olur atasözü.
Güncel Türkçe Sözlükte kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur kelimesinin karşısında şu açıklama yer almaktadır: Kişinin bir ihtiyaç içinde bulunduğunu.
kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur nedir ve kes parmağını çık pazara , em buyuran çok olur ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası.
Kes parmağını çık pazara, em merhem, ilaç buyuran çok olur. Kişinin bir ihtiyaç içinde bulunduğunu gören herkes ona değişik yol gösterir. Kategori: Türk.
Kes parmağını çık pazara, em merhem, ilaç buyuran çok olur Kişinin bir gerekseme içinde bulunduğunu gören herkes ona türlü türlü yol.
Kes parmağını çık pazara, em buyuran çok olur. - Türk Atasözleri. sevilen türk sözleri, türk sözleri, türk facebook yazıları, türk twitter yazıları, türk kapak sözleri,.
2799 Gün 7 Saat 35 dk. önce soruldu
3368 Gün 21 Saat 47 dk. önce soruldu
3399 Gün 12 Saat 28 dk. önce soruldu
3409 Gün 10 Saat 10 dk. önce soruldu
3413 Gün 5 Saat 29 dk. önce soruldu
3421 Gün 4 Saat 34 dk. önce soruldu
3424 Gün 6 Saat 20 dk. önce soruldu
3428 Gün 0 Saat 38 dk. önce soruldu
3430 Gün 8 Saat 19 dk. önce soruldu
3430 Gün 14 Saat 49 dk. önce soruldu
3435 Gün 0 Saat 31 dk. önce soruldu
3442 Gün 7 Saat 44 dk. önce soruldu
3447 Gün 4 Saat 25 dk. önce soruldu
3451 Gün 5 Saat 1 dk. önce soruldu
3453 Gün 2 Saat 23 dk. önce soruldu