Herkes sevdiğini öper, bayram da bahane. Ico libri.png Anlamlar. [1] Kişi, yapmayı uygun gördüğü iş için bir gerekçe yakıştırır. Books-aj.svg aj ashton 01f. svg.
Herkes sevdiğini öper, bayram da bahane atasözü. Herkes sakız çiğner ama çıtlatamaz, Kürt Çingene kızı tadını çıkarır. Herkes zibilliğinin.
AtasözleriDeyimler - Herkes sevdiğini öper, bayram da bahane. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
Herkes sevdiğini öper, bayram da bahane. atasözünün anlamı ve açıklaması.
Türkçe atasözlerinin anlamları ve atasözleri sözlüğü.
HERKES SEVDİĞİNİ ÖPER, BAYRAM DA BAHANE ne demek? Herkes sevdiğini öper, bayram da bahane anlamı nedir? - NeOlaKi - Bilgi Kaynağınız.
herkes sevdiğini öper bayram bahane nedir, çevirisi ve herkes sevdiğini öper bayram bahane hakkında videolar, online ücretsiz çeviri ve daha fazlası.
herkes sevdiğini öper bayram bahane: kişi sevdiği kişiye yaklaşmak için türlü bahaneler uydurur anlamına geleb deyim.
İçiçe geçmiş bir şekilde herkesin herkes hakkında her şeyi bildiği, birbirlerinin ama kullandığı ilaçları bahane ederek oruç tutmayan iyi bir Müslümandı. Annem de babamın elini öperdi, bu bana çok garip gelirdi ama sesimi çıkarmazdım. Herkesin beni sevdiğini bildiğim yerdi anneannemin küçük evi.
herkes sevdiğini öper bayram da bahane bayram vakitlerinde göz koyduğumuz emme kızı haticeyi sulu sulu öpüşümüzü tespit etmiş bir.
2800 Gün 6 Saat 10 dk. önce soruldu
3369 Gün 20 Saat 21 dk. önce soruldu
3400 Gün 11 Saat 2 dk. önce soruldu
3410 Gün 8 Saat 44 dk. önce soruldu
3414 Gün 4 Saat 3 dk. önce soruldu
3422 Gün 3 Saat 9 dk. önce soruldu
3425 Gün 4 Saat 54 dk. önce soruldu
3428 Gün 23 Saat 12 dk. önce soruldu
3431 Gün 6 Saat 53 dk. önce soruldu
3431 Gün 13 Saat 23 dk. önce soruldu
3435 Gün 23 Saat 5 dk. önce soruldu
3443 Gün 6 Saat 18 dk. önce soruldu
3448 Gün 2 Saat 59 dk. önce soruldu
3452 Gün 3 Saat 35 dk. önce soruldu
3454 Gün 0 Saat 57 dk. önce soruldu