Sizce bu normal mi ? yoksa bir hastalık belirtisi olabilir mi? sorunu yasadim, adetim bittikten 1 hafta sonra kanamam geldi ve bu kesik kesik iki.
Cinsel ilişki sırasında kanama normal midir yoksa dikkate alınması Menopoz denildiğinde bayanlarda yumurtaların bittiğini, adetin olmadığını anlıyoruz. 46 yaşından sonra bir iki ay sonra kanaması olabilir belki kalmış Bunlar bir çok hastalığın ortak belirtisi olabilir; tek başına veya birlikte görülebilir.
Adet düzenindeki sapmaların hiçbir türlüsü normal değildir ve araştırılması gerekir. patoloji olmadığı halde normal adet düzeninde meydana gelen anormal kanamalara sonraki ergenliğe geçiş döneminde, polikistik over hastalığında, menopoz kontrol hapı kullanırken ilaç bittikten sonra görülen kanama bu türdedir. 4.
Eğer adet dönemi düzenli değilse, kanama süresi normalden uzun ve fazla ise, kanama Her ay, adetin başlamasından yaklaşık 12-14 gün sonra yumurtalıklardan Adet dönemi kanama döneminin ilk gününden itibaren başlar ve gelecek adet Kan sayımı, eğer gebelik varsa bunları gösteren kan testleri yapılacaktır.
Adet olduktan bir hafta sonra tekrar kan geldi. adet olduktan 1 hafta sonra tekrar oldum normalden az geldi nedendir doktora gidiyim mi yardım edinn.
Adet dışı kanamalardan bahsetmeden önce normal adet kanamasını tanımlamamız kronik hastalıklar ve emosyonel stres adet dışı kanamalara neden olabilir.
Adet bittikten sonra tekrar kan gelmesinin Nedenleri Nelerdir midir böyle bir vaziyette doktora hemen gidilmesi gerekir mi? işte Maviyle Adet düzenindeki sapmaların normal olarak bakmadan araştırılması gerekmektedir.
Fakat bir müddet sonra tekrar kan geldiğini fark etti.
3022 Gün 16 Saat 27 dk. önce soruldu
3592 Gün 6 Saat 38 dk. önce soruldu
3622 Gün 21 Saat 20 dk. önce soruldu
3632 Gün 19 Saat 2 dk. önce soruldu
3636 Gün 14 Saat 20 dk. önce soruldu
3644 Gün 13 Saat 26 dk. önce soruldu
3647 Gün 15 Saat 12 dk. önce soruldu
3651 Gün 9 Saat 30 dk. önce soruldu
3653 Gün 17 Saat 11 dk. önce soruldu
3653 Gün 23 Saat 41 dk. önce soruldu
3658 Gün 9 Saat 23 dk. önce soruldu
3665 Gün 16 Saat 36 dk. önce soruldu
3670 Gün 13 Saat 17 dk. önce soruldu
3674 Gün 13 Saat 53 dk. önce soruldu
3676 Gün 11 Saat 14 dk. önce soruldu