Özet: Dedikoduya elverişli bir durum ortaya çıkmayagörsün: Halk bunu çeşitli yorumlarla genişletir. Alabildiğine dedikodu yapar. Kimsenin.
3 - Fakirlik ayıp değil, tembellik ayıp. 4 - Zararın Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin. atasözünün anlamı,açıklaması . Kimsenin ağzını bağlayamazsınız.
5 Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin atasözü ve açıklaması Her insan dedikodu yapmaya hazırdır. Dile düşen bir kişi, konu veya olay hakkında.
AtasözleriDeyimler - Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
Sözlükler; Görüşler; Fotoğraflar; Videolar; Müzikler; Haritalar; Diğerleri; Hepsi. Telaffuz. Elin Ağzı Torba Değil Ki Çekip Büzesin. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor .
Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin; İnsanların dedikodusuna mani olunmaz. sağlayan kişi, getirdiği kötü heberden dolayı suçlu değildir.
Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin - Free definition results from over 1700 online dictionaries.
Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin. Anlamı : Dedikoduya elverisli bir durum ortaya çıkmayagörsün: Halk bunu çesitli yorumlarla genisletir. Alabildiğine.
Ecel geldi cihana, bas ağrısı bahane. Eceli gelen keçi çobanın değneğine sıçrar. Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üste. Elin ağzı torba değil ki çekip bûzesin
Elin ağzı torba değil ki çekip büzesin Dedikoduya elverişli bir durum ortaya çıkmayagörsün: Halk bunu çeşitli yorumlarla genişletir.
2904 Gün 12 Saat 14 dk. önce soruldu
3474 Gün 2 Saat 25 dk. önce soruldu
3504 Gün 17 Saat 7 dk. önce soruldu
3514 Gün 14 Saat 49 dk. önce soruldu
3518 Gün 10 Saat 7 dk. önce soruldu
3526 Gün 9 Saat 13 dk. önce soruldu
3529 Gün 10 Saat 59 dk. önce soruldu
3533 Gün 5 Saat 17 dk. önce soruldu
3535 Gün 12 Saat 58 dk. önce soruldu
3535 Gün 19 Saat 28 dk. önce soruldu
3540 Gün 5 Saat 10 dk. önce soruldu
3547 Gün 12 Saat 23 dk. önce soruldu
3552 Gün 9 Saat 4 dk. önce soruldu
3556 Gün 9 Saat 40 dk. önce soruldu
3558 Gün 7 Saat 1 dk. önce soruldu