Boynuz kulaktan sonra çıkar, ama kulağı geçer. Ico libri.png Anlamlar. [1] Bir konu üzerinde sonradan yetişen, ama daha önce yetişmiş olanları geçenler vardır.
Boynuz kulağı geçer boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. Atasözünün Anlamı. Boynuz kulağı geçer boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer.
Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri Sözlüğü ..
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar ama Kulağı Geçer Atasözünün Anlamı, Eğitime sonradan da başlasa kimi yetenekli, becerikli, öğrenme ve.
her ne kadar cok kullanilan bir soz olsa ve guzel bir benzetme gibi gorunse de, unutulmamalidir ki bazi durumlarda boynuzun duyma yetisinden yoksun olmasi.
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar Ama Kulağı Geçer. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor. Hakkımızda - Sor Sor - Sayfa Oluştur - Grup Oluştur - Site .
Bu yazımızda sıkça kullanılan boynuz kulağı geçer atasözünün anlamına Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama…
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar ama Kulağı Geçer atasözünün anlamı, açıklaması nedir? kulak, boynuz, atasözü, anlamı,.
Boynuz Kulağı Geçer atasözünün açıklaması. Boynuz Kulağı Geçer anlamı, hakkında bilgi, anafikir. Boynuz Kulağı Geçer: ANAFİKİR: Yeni.
Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. Eğitime sonradan da başlasa kimi yetenekli, becerikli, öğrenme ve kavrama gücü gelişkin .
2857 Gün 5 Saat 24 dk. önce soruldu
3426 Gün 19 Saat 35 dk. önce soruldu
3457 Gün 10 Saat 17 dk. önce soruldu
3467 Gün 7 Saat 58 dk. önce soruldu
3471 Gün 3 Saat 17 dk. önce soruldu
3479 Gün 2 Saat 23 dk. önce soruldu
3482 Gün 4 Saat 8 dk. önce soruldu
3485 Gün 22 Saat 26 dk. önce soruldu
3488 Gün 6 Saat 8 dk. önce soruldu
3488 Gün 12 Saat 37 dk. önce soruldu
3492 Gün 22 Saat 20 dk. önce soruldu
3500 Gün 5 Saat 33 dk. önce soruldu
3505 Gün 2 Saat 14 dk. önce soruldu
3509 Gün 2 Saat 50 dk. önce soruldu
3511 Gün 0 Saat 11 dk. önce soruldu