Boynuz kulaktan sonra çıkar, ama kulağı geçer. Ico libri.png Anlamlar. [1] Bir konu üzerinde sonradan yetişen, ama daha önce yetişmiş olanları geçenler vardır.
Boynuz kulağı geçer boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. Atasözünün Anlamı. Boynuz kulağı geçer boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer.
Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri Sözlüğü ..
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar ama Kulağı Geçer Atasözünün Anlamı, Eğitime sonradan da başlasa kimi yetenekli, becerikli, öğrenme ve.
her ne kadar cok kullanilan bir soz olsa ve guzel bir benzetme gibi gorunse de, unutulmamalidir ki bazi durumlarda boynuzun duyma yetisinden yoksun olmasi.
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar Ama Kulağı Geçer. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor. Hakkımızda - Sor Sor - Sayfa Oluştur - Grup Oluştur - Site .
Bu yazımızda sıkça kullanılan boynuz kulağı geçer atasözünün anlamına Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama…
Boynuz Kulağı Geçer Boynuz Kulaktan Sonra Çıkar ama Kulağı Geçer atasözünün anlamı, açıklaması nedir? kulak, boynuz, atasözü, anlamı,.
Boynuz Kulağı Geçer atasözünün açıklaması. Boynuz Kulağı Geçer anlamı, hakkında bilgi, anafikir. Boynuz Kulağı Geçer: ANAFİKİR: Yeni.
Boynuz kulağı geçer Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer. Eğitime sonradan da başlasa kimi yetenekli, becerikli, öğrenme ve kavrama gücü gelişkin .
2826 Gün 17 Saat 58 dk. önce soruldu
3396 Gün 8 Saat 10 dk. önce soruldu
3426 Gün 22 Saat 51 dk. önce soruldu
3436 Gün 20 Saat 33 dk. önce soruldu
3440 Gün 15 Saat 52 dk. önce soruldu
3448 Gün 14 Saat 57 dk. önce soruldu
3451 Gün 16 Saat 43 dk. önce soruldu
3455 Gün 11 Saat 1 dk. önce soruldu
3457 Gün 18 Saat 42 dk. önce soruldu
3458 Gün 1 Saat 12 dk. önce soruldu
3462 Gün 10 Saat 54 dk. önce soruldu
3469 Gün 18 Saat 7 dk. önce soruldu
3474 Gün 14 Saat 48 dk. önce soruldu
3478 Gün 15 Saat 24 dk. önce soruldu
3480 Gün 12 Saat 46 dk. önce soruldu