Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış [1] Kimi zaman bir kişi öyle delice bir iş yapar ki birçok akıllı kimseler bir araya gelerekdüşünür, çalışırlar da.
niye deli kuyuya tas atmistir, niye akillilar bu tasi cikarma geregi duymuslardir, niye cikaramamislardir, tas yoksa kaya buyuklugunde midir gibi sorulari icinde.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Atasözünün Anlamı, Atasözleri Sözlüğü ve Açıklamalı Anlamları. Bazen bir kimse öyle delice bir iş yapar ki,.
Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış anlamı, Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış atasözünün açıklaması Bir deli.
çok doğru bir atasözüdür. genellikle piyasada bir dallama ortalığı karıştırmak için saçma bir tez atar ortaya, peşinden 40 akıllı lüzumsuz yere galeyana gelerek işi.
Özet: Birinin yaptığı olumsuz ve yersiz bir iş, birçok kimseye zarar verebilir. Onu düzeltmek de zordur. Akılla yapılmayan bir iş bazen o kadar.
Bir Deli Kuyuya Taş Atmış Kırk Akıllı Çıkaramamış atasözünün açıklaması. Bir Deli Kuyuya Taş Atmış Kırk Akıllı Çıkaramamış anlamı, hakkında.
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış: buram buram polemik yaratma isteği kokan başlıklara, yazarların karşıt görüşlerini doldurması sonucu oluşan.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış atasözünü haklı kıldıran başınızdan geçen bir olayı ya da hikaye ve kompozisyonları.
Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Dikkat, deli çıkabilir. Yok artık, bu kadar da olmaz dedim. Deniz okuldan döndükten.
2854 Gün 22 Saat 31 dk. önce soruldu
3424 Gün 12 Saat 43 dk. önce soruldu
3455 Gün 3 Saat 24 dk. önce soruldu
3465 Gün 1 Saat 6 dk. önce soruldu
3468 Gün 20 Saat 25 dk. önce soruldu
3476 Gün 19 Saat 30 dk. önce soruldu
3479 Gün 21 Saat 16 dk. önce soruldu
3483 Gün 15 Saat 34 dk. önce soruldu
3485 Gün 23 Saat 15 dk. önce soruldu
3486 Gün 5 Saat 45 dk. önce soruldu
3490 Gün 15 Saat 27 dk. önce soruldu
3497 Gün 22 Saat 40 dk. önce soruldu
3502 Gün 19 Saat 21 dk. önce soruldu
3506 Gün 19 Saat 57 dk. önce soruldu
3508 Gün 17 Saat 19 dk. önce soruldu