Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış [1] Kimi zaman bir kişi öyle delice bir iş yapar ki birçok akıllı kimseler bir araya gelerekdüşünür, çalışırlar da.
niye deli kuyuya tas atmistir, niye akillilar bu tasi cikarma geregi duymuslardir, niye cikaramamislardir, tas yoksa kaya buyuklugunde midir gibi sorulari icinde.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Atasözünün Anlamı, Atasözleri Sözlüğü ve Açıklamalı Anlamları. Bazen bir kimse öyle delice bir iş yapar ki,.
Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış anlamı, Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış atasözünün açıklaması Bir deli.
çok doğru bir atasözüdür. genellikle piyasada bir dallama ortalığı karıştırmak için saçma bir tez atar ortaya, peşinden 40 akıllı lüzumsuz yere galeyana gelerek işi.
Özet: Birinin yaptığı olumsuz ve yersiz bir iş, birçok kimseye zarar verebilir. Onu düzeltmek de zordur. Akılla yapılmayan bir iş bazen o kadar.
Bir Deli Kuyuya Taş Atmış Kırk Akıllı Çıkaramamış atasözünün açıklaması. Bir Deli Kuyuya Taş Atmış Kırk Akıllı Çıkaramamış anlamı, hakkında.
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış: buram buram polemik yaratma isteği kokan başlıklara, yazarların karşıt görüşlerini doldurması sonucu oluşan.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış atasözünü haklı kıldıran başınızdan geçen bir olayı ya da hikaye ve kompozisyonları.
Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Dikkat, deli çıkabilir. Yok artık, bu kadar da olmaz dedim. Deniz okuldan döndükten.
2999 Gün 23 Saat 0 dk. önce soruldu
3569 Gün 13 Saat 12 dk. önce soruldu
3600 Gün 3 Saat 53 dk. önce soruldu
3610 Gün 1 Saat 35 dk. önce soruldu
3613 Gün 20 Saat 54 dk. önce soruldu
3621 Gün 19 Saat 59 dk. önce soruldu
3624 Gün 21 Saat 45 dk. önce soruldu
3628 Gün 16 Saat 3 dk. önce soruldu
3630 Gün 23 Saat 44 dk. önce soruldu
3631 Gün 6 Saat 14 dk. önce soruldu
3635 Gün 15 Saat 56 dk. önce soruldu
3642 Gün 23 Saat 9 dk. önce soruldu
3647 Gün 19 Saat 50 dk. önce soruldu
3651 Gün 20 Saat 26 dk. önce soruldu
3653 Gün 17 Saat 48 dk. önce soruldu