Bu da çocuğun beyninde, kas sisteminde hasara neden olur. Doğum kanalında uzun süre kalan çocuklar sıkı bir şekilde takip edilmeli, tedavi.
Özellikle ilk kez doğum yapacaklarda doğuma birkaç hafta kala bebek pelvise girer. Halk arasında bebeğin doğum kanalına girmesi olarak bilinen bu eylemi Bu hareketler sayesinde rahim ağzı gittikçe incelir, hatta bazılarında 1-2 santim açıklık oluşur. Suların erken gelmesi ve uzun süre doğum eyleminin başlamaması.
. rahimağzı engeli ortadan kalkmış ve bebek yanlızca 10 santimetre olan uzun yolu katetmeye Doğum kanalının girişi oval bir yapıya sahiptir ve bebek buradan başını olanlarda angajman genelde doğum eylemi başladıktan sonra gerçekleşir. rektuma kalın barsağın son kısmı baskı yapması nedeniyle belli bir süre.
Normal doğum izlenirken rahim ağzının açılması ve bebeğin dışarı çıkışı yakından takip edilir. Kasılmalar düzenli aralıklarla olur ve giderek şiddetlenir. Bu durumda sezaryene geçmek bebeğn uzun süre rahim kanalında kalarak sıkıntıya.
Gebelik süresi tamamlandığında neden doğum eyleminin başladığını tam olarak kimse bilmiyor. başlar ve giderek sıklaşarak daha fazla rahatsızlık verici olur. İkinci evrede bebek doğum kanalından aşağı doğru itilir ve doğar. Bazen uzun ya da güç doğumlarda bebek oksijensiz kalabilir, işte bu.
Annenin doğum kanalı, fetus ve rahim deki anormalliklere bağlı olarak gelişebilir. Tedavi altta yatan nedene yönelik olarak yapılır etkili hale gelmemesi, Erken dönemde fazla miktarda sedasyon, kasılmların yetersiz kalması zedelenme ve buna bağlı uzun dönem fonksiyon kayıpları, bebeğin doğum kanalında uzun süre .
Bu bebeğinizin doğum kanalına doğru indiğini belirtir ve angajman olarak ağrılar başlamadıysa, bebek uzun süre rahim içinde kalarak sorunlar yaşayabilir.
Annenin doğum kanalı, fetus ve rahim deki anormalliklere bağlı olarak gelişebilir. Tedavi altta yatan nedene yönelik olarak yapılır Erken dönemde fazla miktarda sedasyon, kasılmaların yetersiz kalması ve buna bağlı uzun dönem fonksiyon kayıpları, bebeğin doğum kanalında uzun süre kalmasına bağlı oksijensizlik ve.
Normal doğumda, bebek doğduktan en geç otuz dakika sonra plesanta ve zarları da Normal bir doğumda yaklaşık 300 ml kadar kan kaybı olur. Rahim içinde plasenta parçası kalırsa kanama ve enfeksiyona sebep olur. buna bağlı uzun dönem fonksiyon kayıpları, bebeğin doğum kanalında uzun süre kalmasına bağlı .
Son haftalarda bebeğin doğum kanalına yerleşmesi sebebiyle bir rahatlama hissedilir. değişiklikler sebebiyle vücuttan su atılması artar, iştahta azalma olur. 42 haftadan uzun süre anne karnında kalan bebeklerin hayatlarının ilerleyen.
2881 Gün 1 Saat 36 dk. önce soruldu
3450 Gün 15 Saat 47 dk. önce soruldu
3481 Gün 6 Saat 29 dk. önce soruldu
3491 Gün 4 Saat 10 dk. önce soruldu
3494 Gün 23 Saat 29 dk. önce soruldu
3502 Gün 22 Saat 35 dk. önce soruldu
3506 Gün 0 Saat 21 dk. önce soruldu
3509 Gün 18 Saat 39 dk. önce soruldu
3512 Gün 2 Saat 20 dk. önce soruldu
3512 Gün 8 Saat 50 dk. önce soruldu
3516 Gün 18 Saat 32 dk. önce soruldu
3524 Gün 1 Saat 45 dk. önce soruldu
3528 Gün 22 Saat 26 dk. önce soruldu
3532 Gün 23 Saat 2 dk. önce soruldu
3534 Gün 20 Saat 23 dk. önce soruldu