Atı alan Üsküdar ı geçti. Atasözünün Anlamı. Atı alan Üsküdar ı geçti. Atasözünün Açıklaması Nedir?
Deyim[değiştir]. atı alan Üsküdar ı geçti · Ico libri.png Anlamlar. [1] Fırsatların hepsinin kaçması. Bundan sonra yapacak hiçbir şeyin kalmaması. Books-aj.svg aj.
Fırsat kaçtı. 2. artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.Sen daha dur. atı alan Üsküdar`ı çoktan geçti. Diğer Türkçe deyimlere için tıklayınız Fırsat kaçtı.
hikayesi şöyledir: günün birinde, köroğlu nun çok kıymetli bir atını çalmışlar. bu ata pek bir düşkün olan köroğlu, atı bılmak için diyar diyar dolaşmaya başlamış.
zamanında Bolu beyine baş kaldıran köroğlunun dillerde yağızmı yağız atı çalınır. bütün civarı ah evlat! atı alan üsküdarı geçti.o köroğluydu ,atın gerçek sahibi.
Atı Alan üsküdar ı Geçti. Atasözünün Hikayesi, Ortaya çıkışı Zamanında Bolu beyine baş kaldıran Köroğlu nun dillerde yağız mı yağız atı.
Deyim : Atı alan Üsküdar`ı geçti. Deyimin Anlamı: Fırsat kaçtı, artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.Sen daha dur, atı alan Üsküdar`ı çoktan geçti..
Atı alan Üsküdar`ı geçti deyiminin anlamı Mumsema Atı alan Üsküdar`ı geçti: Fırsat kaçtı, artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.
ATI ALAN ÜSKÜDAR I GEÇTİ Kızkulesi ile ilgili olarak en sık anlatılan hikayelerin sonuncusu ise Osmanlı Dönemi nde geçer. Hikaye; Battal Gazi nin.
Etraftaki kalabalık arasından kulağı kesik bir ihtiyar; Atı alan Üsküdar ı geçti oğul demiş. O yiğit, bu kısrağın gerçek sahibi olan Köroğlu nun ta.
3017 Gün 10 Saat 2 dk. önce soruldu
3587 Gün 0 Saat 13 dk. önce soruldu
3617 Gün 14 Saat 55 dk. önce soruldu
3627 Gün 12 Saat 36 dk. önce soruldu
3631 Gün 7 Saat 55 dk. önce soruldu
3639 Gün 7 Saat 1 dk. önce soruldu
3642 Gün 8 Saat 47 dk. önce soruldu
3646 Gün 3 Saat 5 dk. önce soruldu
3648 Gün 10 Saat 46 dk. önce soruldu
3648 Gün 17 Saat 16 dk. önce soruldu
3653 Gün 2 Saat 58 dk. önce soruldu
3660 Gün 10 Saat 11 dk. önce soruldu
3665 Gün 6 Saat 52 dk. önce soruldu
3669 Gün 7 Saat 28 dk. önce soruldu
3671 Gün 4 Saat 49 dk. önce soruldu