Ağlamakla yar ele geçmez girmez. atasözünün anlamı,açıklaması . Onu elde etmek için çalışıp çabalamalı, emek vermeli, onu ele geçirmenin yollarını.
Ağlamakla yar ele geçmez girmez. atasözünün anlamı ve açıklaması.
Ağlamakla yar ele girmez. Ico libri.png Anlamlar. [1] İnsanın çok sevdiği şey, sadece özlemini çekmekle elde edilemez. Onu ele geçirmeninyollarını bulmak.
Ağlamakla yar ele geçmez girmez. Ağlamanın fazlası uğursuzluk getirir. Ağlamasını bilmeyen gözler, sevmesini de bilemezler. Ağlamasını bilmeyen ölüsünü.
Ağlamakla yar ele girmez: İnsanın elde etmek istediği şey, sadece istemekle ele geçmez. Onu elde edebilmek için çalışmak gerekir.
Ağlamakla yar ele girmez: İnsanın elde etmek istediği şey, sadece istemekle ele geçmez. Onu elde edebilmek için çalışmak gerekir. Kaynak Linki: Ağlamakla yar .
3 sevgilini kaybettin diye tek başına ağlayıp sızlarsın eline bi sitim geçmez. git yarinin kapısında ağla, iki rekat poz çek ki sana dönsün.
AtasözleriDeyimler - Ağlamakla yar ele girmez., atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
ağlamakla yar ele girmez başına geçmek · bayrak · bayrak yarışı · beslenme uzmanı · bildiri · bir mıh bir cepheden hücuma geçmek · cıva gibi · cihangirane
Ağlamakla yar ele girmez. İnsanın çok sevdiği Bu sermaye elden çıkarsa bir daha ele geçirilemez.. Çünkü alacağınız, belki elinize geçmez.
3024 Gün 4 Saat 15 dk. önce soruldu
3593 Gün 18 Saat 26 dk. önce soruldu
3624 Gün 9 Saat 8 dk. önce soruldu
3634 Gün 6 Saat 49 dk. önce soruldu
3638 Gün 2 Saat 8 dk. önce soruldu
3646 Gün 1 Saat 14 dk. önce soruldu
3649 Gün 3 Saat 0 dk. önce soruldu
3652 Gün 21 Saat 18 dk. önce soruldu
3655 Gün 4 Saat 59 dk. önce soruldu
3655 Gün 11 Saat 29 dk. önce soruldu
3659 Gün 21 Saat 11 dk. önce soruldu
3667 Gün 4 Saat 24 dk. önce soruldu
3672 Gün 1 Saat 5 dk. önce soruldu
3676 Gün 1 Saat 41 dk. önce soruldu
3677 Gün 23 Saat 2 dk. önce soruldu