Çarşamba26.06.2024

Kumkapı

Kumkapı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kumkapı Nasıl Gidilir?

Kumkapı, İstanbul un Fatih ilçesi sınırları içinde yer alan; tarihî yarımadanın Marmara Denizi kıyısındaki semtlerinden biridir. Doğusunda Kadırga, kuzeyinde .

Kumkapı

Kumkapı nın kendine özgü havasını, geleneksel tarihi hatıralarını yerlisi ve yabancısıyla iç içe yaşatan bir balık lokantası Afrodit Restaurant Boğaz ın güzelliğini.

Kumkapı Fatih

Kumkapı, Fatih, İstanbul Bölgesindeki Restaurant Mekanları.

Afrodit Restaurant

Kumkapı Restaurantları Denilince İlk Akla Gelen Evren Restaurant Kaliteli Hizmet Anlayışı ve Eşsiz Deniz Mahsülü Menüsü ile Sizleri Ağırlamaktan Gurur Duyar.

Kumkapı

eskiden ibrahim sirin adli kivircik saçli koyu tenli bir adamin söyledigi sarki.hbb kanali o kadar sik verirdi ki klibi hala gözümün önünden gitmez.adam paçalarini .

Kumkapı Evren Restaurant

Kumkapı daki Restoranlar, Kumkapı, İstanbul Restoranlar - Kumkapı, İstanbul Pub, Lounge ve Barlar için Menü, Yorum ve Fotoğraflar.

Kumkapı

Kumkapı, İstanbul un tarihi yarımadasında, Marmara denizi kıyısındaki en güzel semtlerinden biridir. Yüzyılların izini taşıyan bu semtin Bizans dönemindeki adı,.

Kumkapı'daki Restoranlar İstanbul Kumkapı İstanbul

Menü lerin tanıtımı ve rezervasyon formu ile iletişim ve ulaşım bilgileri bulunuyor.

Kumkapı

Kumkapı haritasını inceleyebilir Kumkapı haritadaki yerine bakabilir Kumkapı bölgesine yakın yerleri harita üzerinde bulabilirsiniz.

Kalamar Restaurant

Beyaz Peynir, 7 TL. Acılı Ezme Antep Usulü, 7 TL. Yoğurtlu Semizotu, 7 TL. Patlıcan Salatası, 7 TL. Deniz Börülcesi, 7 TL. Ermeni Pilakisi, 7 TL. Patlıcan Soslu.

Kumkapı Nerede

KUMKAPI PATARA, İstanbul. 3.381 beğenme · 134 kişi bunun hakkında konuşuyor · 13.951 kişi buradaydı. Rakı - Balık - Canlı müzik tam gaz eğlence Patara da.

Menü

Kumkapi Olimpiyat 2 Minas Restaurant, İstanbul. 1.289 beğenme · 118 kişi bunun hakkında konuşuyor · 5.028 kişi buradaydı. Every day fresh fish.

Kumkapı Patara

İstanbul tarihi yarım adasında, yüzyılların izini taşıyan Kumkapı semti, Üstad Sokakta bulunan Tiryakii, eski İstanbul Lokanta-Meyhane Kültürünü arayanlar için.

Kumkapi Olimpiyat 2 Minas Restaurant

Tiryakii Restaurant Kadırga Limanı Cad. Üstad Sok. No. 3 34110. Kumkapı Fatih - İstanbul İletişim ve Rezervasyon için numaralarımız. Tel: 90 212 458 22 00

Hakkımızda

Kumkapı denince akla ilk gelen şey yine yeme-içme ve eğlencedir. Kumkapı Olimpiyat 2 Minas Restaurant Online rezervasyon için lütfen tıklayınız.

İletişim

Meyhane şarkıları ve fasıl eşliğinde güzel bir akşam için.. Kumkapı Rakı Balık Meyhane | Restaurant Rehberi Meyhane.

Kumkapı Olimpiyat 2 Minas Restaurant

Kumkapi dining: fish

29 Ekim nedeniyle İstanbul'da kapalı olacak yollar

GENEL

3169 Gün 1 Saat 5 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle trafik felç oldu

GENEL

3342 Gün 6 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Sinop Kumkapı sahiline ölü yunus vurdu

ÇEVRE

3367 Gün 1 Saat 36 dk. önce yayınlandı

İstanbul maratonu nereden başlıyor? Ne zaman yapılacak?

SPOR

3369 Gün 2 Saat 49 dk. önce yayınlandı

Fatih Kumkapı'da bina çöktü

ASAYİŞ

3386 Gün 1 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1