HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 13:54:11
Fatih Kumkapı'da bina çöktü
Fatih'te tadilata alınan 3 katlı metruk binanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Olay sırasında binada ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

0
Fatih'te tadilata alınan 3 katlı metruk binanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Olay sırasında binada ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Olay, saat 10.30 sıralarına Kumkapı Mollataşı Caddesi üzerinde yer alan metruk bir binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bakım için tadilata alınan 3 katlı bir bina da henüz bilinmeyen bin nedenle kısmı çökme meydana geldi. Olay sırasında bina da ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Çökme nedeniyle sokak geçici süreyle ulaşıma kapandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yola savrulan beton mololoz yığınını sokaktan temizledi. Yapılan çalışmaların ardından sokak yeniden ulaşıma açıldı.
Olayın ardından bölgeye gelen Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de konuyla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Bomba imha uzmanları,
diş fırçası,
demirtaş asker konvoyu,
hüseyin kıvrıkoğlu ses kaydı,
lokum oktay usta,
bollywood romantik filmler,
aksaray büyük bölcek mahallesi sağlık ocağı,
george clooney solaris,
eüaş orhaneli termik santrali iletişim,
topçular haseki eğitim ve araştırma hastanesi randevu alma,
ab bakanlığı egemen bağış,
alanya kalesi iletişim,
ytü çevre,
karabük üniversitesi şikayet,
mardin il sağlık müdürlüğü,
kemah ilçesi,
azerbaycan ulusal marşı,