Cumartesi21.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
13 Temmuz 2015 - 21:53:52

Türkiye'de Kadir Gecesi sevinci

Kuran'ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı olduğu' vurgulanan Kadir Gecesi, tüm yurtta coşkuyla idrak edildi. Camilere akın eden vatandaşlar bu anlamlı geceyi namaz kılarak ve dua ederek geçirdi.
Türkiye'de Kadir Gecesi sevinci 0 Kuran'ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı olduğu' vurgulanan Kadir Gecesi, tüm yurtta coşkuyla idrak edildi. Camilere akın eden vatandaşlar bu anlamlı geceyi namaz kılarak ve dua ederek geçirdi.
Milyonlarca Müslüman çoluk çocuk camilere akın ederken, eller hep birlikte semaya açıldı, tüm insanlığın hidayeti ve kurtuluşu için dua edildi. İstanbul'da camiler dolup taşarken, insanlar gece boyunca namaz kıldı, Kur'ani Kerim okudu, türbe ziyaretleri yaptı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

meyve bıçağıyla eşinin boğazını kesti, Kadriye Yağan, euro bölgesi resesyon, cübbeli ahmet hoca günah, marsilya hakkında bilgi, bitlis cevizyatağı karakolu, anksiyete çarpıntı, manisaspor ürünleri, mezopotamya coğrafi olarak neresidir, büyü bozmak sirke, mustafa ay heidenheim, idris güllüce etkinlik takvimi, alışveriş siteleri yabancı, yoğun kar yağışının ulaşıma etkisi neler olabilir kısaca, deniz çakır boşandı, venezuela zip code caracas, yatabare hangi takımdan geldi,