Cumartesi06.07.2024

benzinin bir anda alev alması

benzinin bir anda alev alması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Benzinin Bir Anda Alev Alması

Kayseri de, HDP lilerin Nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Nevruz Ateşi Yerine Az Daha Kendilerini Yakıyordular

2 Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. Dökülen benzin bir anda alev alırken kalabalık panik.

İstasyonunda Benzin Alan Araç Alev Aldı

Akyazı da bir petrol istasyonunda meydana gelen olayda, istasyona gelerek benzin alan bir otomobil bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Benzin Doldururken Bir Anda Alev Aldı Ve...

5 Rusya da bir araç sahibi, benzin istasyonuna geliyor. Benzin pompasını depoya yaklaştırdığı anda bir anda alevler yükselmeye başlıyor.

Nevruz Ateşiyle Az Daha Yanıyorlardı!

3 Kayseri de nevruz kutlamasında ateşe dökülen benzin, Çorum da ise iki kişinin Benzinin bir anda alev alması sonrasında bir kadının eteği.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

4 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Nevruz Ateşiyle Az Daha Yanıyorlardı!

3 Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. dökülen benzin bir anda alev alırken, kalabalık büyük.

Is Saglıgı

Benzinin depoya boşaltıldığı vananın bilinmeyen bir nedenle alev alması ile bir anda yanmaya başlayan tanker, istasyonun altında bulunan büyük benzin.

Benzin Boşaltan Tankerin Yanma Anı

Görüntülerde, benzin boşaltan tankerin bir anda alev alarak yanmaya başladığı, istasyondaki görevlilerin büyük panik halinde sağa sola kaçıştığı görülüyor.

Benzinlik Bir Anda Alev Aldı Videosunu İzle

Umman ın başkenti Muscat ta motosikletine benzin aldıktan sonra Motosiklet bir anda alev topuna döndü, üzerindeki sürücü kaçtı.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

5 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Nevruz Ateşiyle Az Daha Yanıyorlardı!

4 dak. önce Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. dökülen benzin bir anda alev alırken, kalabalık büyük.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu Haberi

4 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Alev Alan Tüp Gazlı Otomobil Paniğe Neden Oldu

Hatay da 2 benzin istasyonu arasında tüp gazlı bir otomobil alev alınca büyük panik araçlar olay yerinden hızla uzaklaştırılırken, alevler bir anda aracı kapladı.

Nevruz Ateşi Yaklıyordu

3 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Kayseri'deki Nevruz Kutlamasında Bir Kadının Eteği Tutuştu

Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. Dökülen benzin bir anda alev alırken kalabalık panik yaşadı.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

İstanbul da benzin istasyonundan LPG alan bir otomobilde yangın çıktı. Görüntülerde otomobilin bir anda alev aldığı, çiftin alevler arasında kaldığı görülüyor.

Benzin İstasyonunu Böyle Yaktılar Piyalepaşa Bulvarı'nda Bir

Eylemciler bir süre sonra geri dönerek benzin istasyonu pompasına molotof kokteyli attı. Bir anda alev alan pompa nedeniyle istasyonda büyük panik yaşandı .

Bir Anda Park Halindeki Otomobili Alev Aldı.

İki çorumvveeacute;da hemşerimiz Fatma Y. ait otomobil park edildiği yerde alev aldı. Olay yakıtının bitmesi üzerine parka çekilen otomobil için benzin .

Abd'de Benzin Tankeri Alev Aldı

amerika birleşik devletleri nin new jersey eyelatinde tonlarca benzin taşıyan bir tanker otoyolda alev aldı. sürücü yanan tankerden kaçmayı başardı.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir kadının tutuşan.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

5 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına sebep olurken, bir.

Nevruz Ateşiyle Az Daha Yanıyorlardı!

3 Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. dökülen benzin bir anda alev alırken, kalabalık büyük.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

5 Kayseri de, Halkların Demokratik Partisi HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik.

Benzin Alırken Motosiklet Bomba Gibi Patladı! Video İzlevideo Seyret

Stop edilmeden deposuna akaryakıt takviyesi yapılan motosiklet bir anda alev topuna dönüyor. Motosiklet sürücüsü ile pompa görevlisinin alevlerin arasında.

Benzinciden Çıktı Alev Aldı

İzmit-Kandıra arasında seyreden araç bir anda alev aldı. Araç sürücüsü Mehmet Albayrak, 5 dakika önce benzin aldığını, arabasının hiçbir sorunu olmadı.

Dizel Motor

Daha özel bir tanımla, diesel motor oksijen içeren bir gazın genellikle bu yakıtın bu sayede alev alması ve patlaması prensibi ile çalışan bir motordur. Bu yüzden benzinli motorlardan farklı olarak ateşleme için bujiye ve yakıt oksijen.

Kahraman Şoför Faciayı Önledi

Akıl almaz olay dün öğleden sonra, Adem Seçilmiş e ait Aytemiz Benzin Bir anda alev alan otomobilin sürücüsü Önal ile yanında bulunan arkadaşları Ali.

Nevruz Ateşinde Yanıyordu

1 Kayseri de, HDP lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir.

Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu

GENEL

3393 Gün 8 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1