Çarşamba03.07.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KAYSERİ
22 Mart 2015 - 18:43:40

Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu

Kayseri'de, HDP'lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir kadının tutuşan eteği çevredekilerin müdahalesiyle söndürüldü.
Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu 0 Kayseri'de, HDP'lilerin nevruz kutlamasında, odunların üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması panik yaşanmasına neden olurken, bir kadının tutuşan eteği çevredekilerin müdahalesiyle söndürüldü.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Battalgazi mahallesinde HDP'liler tarafından nevruz kutlaması düzenlendi. Müzik eşliğinde halay çeken HDP'liler, nevruz ateşinin yakılması için odunların etrafında toplandı. Kalabalıkta bulunan bir kişi elindeki bidonda bulunan benzini odunların üzerine döktü. Dökülen benzin bir anda alev alırken kalabalık panik yaşadı.
Benzinin bir anda alev alması sonrasında bir kadının eteği tutuşurken, yardımına yakınında bulunanlar yetişti. Kutlamalar müzik eşliğinde çekilen halayla devam etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu Kayseri Melikgazi'de Nevruz ateşi az daha yakıyordu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hurman Çayı, Eren Albayrak, tarabya ustay evleri, airbus özellikleri, çiçek cemal süreya, taşkömürü ile çalışan santraller, çanakkale savaşı piyes, ferizli deki traktör kazası, müze çeşitleri kısaca, roma üniversiteleri, dalyan inşaat, hakan hatipoğlu ne mezunu, ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi tüp bebek merkezi, juventus pembe forma, gripin şarkıları dinle, söylemezsem olmaz ceylan, ünye şivesi,