Cumartesi28.09.2024

aile hekimleri

aile hekimleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aile Hekimi Sorgulama Sistemi

TC Sağlık Bakanlığı Aile Hekimi Sorgulama Servisi. Uyarı Bu web uygulaması dışında kullanılan diğer Aile Hekimi Sorgulama Web Uygulamaları YASAL değildir.

Aile Hekimliği Portalı

Aile Hekimleri Dergisinin Gurur Gecesi! Ailehekimleri Dergisi 1. Yaş Gününü, Hampton by Hilton da gerçekleştirilen görkemli bir geceyle. 788.

Aile Hekimleri

Sağlık Bakanlığı, Danıştay ın yürütmeyi durdurma kararının ardından aile hekimlerinin nöbet sorununun ortadan kalktığına yönelik haberleri.

Aile Hekimliği

Aile hekimliği ve hastalıklar hakkında geniş bilgilerin yer aldığı kurum sitesi.

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu

Danıştay 5. Dairesi yıllık izinler hakkında Bir sözleşme dönemi boyunca rapor süresi yüz seksen günü aşan aile hekimi veya aile sağlığı elemanının sözleşmesi .

Sağlık Bakanlığı'ndan Aile Hekimlerinin Nöbet Uygulaması Hakkında

19 Bu gün medyada yer alan Danıştay Yürütmeyi Durdurdu, Aile Hekimlerinin Nöbet Sorunu Ortadan Kalktı haberleri gerçeği yansıtmadığından.

Danıştay Aile Hekimlerine Nöbeti Kaldırdı

Aile hekimi R.B. Kahramanmaraş ta adli tabiplik hizmeti ve nöbet tutmasına karşı İdari Mahkemede dava açmıştı. Gaziantep İdari Mahkemesi.

Danıştay Aile Hekimlerine Nöbeti Kaldırdı

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu AHEF Genel Sekreteri ve Kahramanmaraş Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Lütfi Tiyekli, Danıştay,.

Aile Hekimliği Portali

AİLE HEKİMLERİ ve AİLE SAĞLIĞI ELEMANLARI NÖBETLERİ HAKKINDA DUYURU. 5258 sayılı Aile Hekimliği Kanununun 3 üncü maddesinin beşinci.

Tahud

1990 yılından bu yana Aile Hekimliği alanında ülkemizin ulusal ve uluslararası düzeyde temsilciliğini yapmakta olan derneğin resmi sitesi. Aile Hekimliği ile.

Rahim ağzı kanserinden korunma yöntemleri

SAĞLIK

3337 Gün 3 Saat 8 dk. önce yayınlandı

Hepatit nedir? Hepatit nasıl bulaşır?

SAĞLIK

3350 Gün 3 Saat 13 dk. önce yayınlandı

Domuz gribi vakaları azaldı

SAĞLIK

3465 Gün 20 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Aile hekimleri nöbet tutacak mı?

SAĞLIK

3470 Gün 23 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1