Perşembe15.05.2025
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
05 Eylül 2015 - 09:57:32

Seçim ertelenmesi hakkında açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliğine ilişkin, "Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık" dedi.
Seçim ertelenmesi hakkında açıklama 0 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliğine ilişkin, "Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015-2016 Adli Yılı açılışı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin 'seçim güvenliğine' ilişkin sorusuna Kılıçdaroğlu, "Vatandaşların sandıklara sahip çıkması lazım, çünkü biz kaçak sarayın sandıklara doğrudan müdahale etmesini istemiyoruz. Sandık alanlarının kamerayla izlenmesine bir itirazımız olmaz. Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık. Adli yılın açılışını yapıyorlar. Bir hafta önce de başka bir adli yıl açılışı yapıldı. 72 yıllık geleneği bozdular. Bu ülkenin yakasından Adalet ve Kalkınma Partisi düşmek zorundadır" karşılığını verdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Zafer işareti, Ayhan Kara Vakfı, uğur arslan mustafa topaloğlu taklidi, elazığ adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği sınav sonuçları, sinop sazlı akbaş köyü yürekli mahallesi, tam altın ne kadar güncel, george clooney italyadaki evi, ibrahim hacıosmanoğlu volkan şen, ildem hisse satılık, kabil en habil, kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü-istanbul, onur mahallesi muhtarlığı bayraklı, cumhurbaşkanlığı seçimi izmir, erasmus para transferi, traktör çekişi, didier drogba zumba, başkanlık divanı üyeleri,