Cumartesi28.09.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
05 Eylül 2015 - 09:56:53

MHP Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'i partiden ihraç etti

MHP Merkez Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'in partiden kesin ihracına karar verdi.
MHP Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'i partiden ihraç etti 0 MHP Merkez Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'in partiden kesin ihracına karar verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ederek seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı olan Tuğrul Türkeş, MHP Merkez Disiplin Kurulu kararıyla partisinden kesin ihraç edildi. Türkeş, dün düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt vermişti. Bunun üzerine MHP lideri Devlet Bahçeli ise Türkeş'in gidişiyle ilgili soruya, "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?" ifadelerini kullanmıştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Avrupa Kardiyoloji Derneği, Sefa Ulugergerler, altınova liseleri, balkan savaşı nedenleri ve sonuçları maddeler halinde, burada laf çok hangi gün yayınlanıyor, samsun canik belediyesi adayları, mucur kırşehir arası, fırat üniversitesi hastanesi sağlık kurulu, tire ısaretı, kadıköy iphone, karşıyaka mahallesi satılık daireler, gürkan korkmaz avukat, boğmaca veya boğaz iltihabı, ısparta devlet hastanesi dahiliye doktorları, saruhanlı jandarma komutanlığı, şamil tayyar deniz baykal, babıali baskını padişah,