HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KOCAELİ
09 Kasım 2015 - 08:02:35
Kocaeli Körfez'de mantar zehirlenmesi: 1 ölü
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

0
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi'nde ikamet eden Recai K.(65), Körfez'e bağlı Kara Yakuplu köyüne ziyarete gittiği Recep G. (83) ile yedikleri mantardan zehirlendi. Rahatsızlığı 48 saat sonra artınca her iki şahıs da hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede yaşlı adamların böbrek ve karaciğerlerinin iflas ettiği anlaşıldı. Recai K. daha sonra İstanbul'da başka bir hastaneye sevk edilmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Recai K.'nin arkadaşı Recep G.'nin ise yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Zehirlenerek hayatını kaybeden Recai K.'nin emekli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
(İHA)
Aramalar:
Katlanabilir klavye,
hamile iken spor yapılır mı,
izmir katip çelebi üniversitesi ulaşım,
avrupa parlamentosu yarın olağanüstü toplanıyor,
elazığ dolu yağışı,
anamur posta kodu,
mobil cihazların tarihi,
linyit çıkarımı,
meryem uzerli sevgilisi,
kabil çelik,
pide yerim,
zürih şehir rehberi,
jose mourinho galatasaray yorumu,
kuşadası pine bay,
gripin zararli mi,
burak yılmaz iletişim,
zeynep şam,