Pazartesi07.10.2024

Sumbas

Sumbas haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sumbas Kaymakamlığı

İlçemiz Kaymakamı Bedir Deveci, yarışmada başarılı olan Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu öğrencilerini Makamında kabul ederek, tebrik etti ve hediye.

Sumbas Haberleri

Güncel Sumbas haberleri, son dakika Sumbas haber ve gelişmeleri. Sumbas hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Sumbasspor. Osmaniye de Hayvan .

Sumbas

Sumbas, Osmaniye ilinin bir ilçesidir. Sumbas, 1996 yılında Osmaniye nin il olması aşamasında Karaömerli ve Araplı köylerinin birleştirilerek belediye teşkilatı.

Sumbas Belediyesi Resmi İnternet Sitesi

sumbas, sumbas.bel.tr; sumbas belediyesi, osmaniye, Başkan MUSTAFA NURİ NUHOĞLU, kc grup, kenan camekan.

Sumbas

İdari yapılandırma, okul bilgileri, etkinlikler ve duyurular mevcut.

Osmaniye

Kaymakamımız Bedir DEVECİ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali SERT, şube müdürlerimiz Hasan TOPAL ve Ahmet Melih Göksu ,Sumbas Belediye Başkanı.

Osmanýye

Akçataş Ortaokulu.

Osmaniye

OSMANİYE CİHAN- Osmaniye nin Sumbas İlçesinin Akdam köyünde çıkan hortumun etkisiyle ağaçlar yerinden söküldü 1 ev ve 2 ahırında.

Sumbas

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | OSMANİYE - SUMBAS. Yükseklik: 123 m. Boylam: 36° 2 D. Enlem: 37° 27 K. Gün Batımı: 17:47. Gün Doğumu: 05:40.

Sumbas/osmaniye

SUMBAS BELEDİYESİ. MUSTAFA NURİ NUHOĞLU Sumbas Belediye Başkanı. Belediye Erişim Bilgileri. e-Posta: Telefon: 328 Faks: 328 784 84 93.

Sumbas İçin 5 Günlük Hava Tahmini

Osmaniye nin Kadirli ve Sumbas ilçelerinde, bal arılarının toplu telef olması bal üreticilerini tedirgin ediyor. - Osmaniye / Sumbas 11 Mart 2015 Çarşamba - 15:59 .

[Yerelnet] Sumbas Belediyesi

Sumbas Eski Camii

Osmaniye Kadirli'de yatılı okuldan izinli ayrılan öğrenci kayıp

ASAYİŞ

3473 Gün 20 Saat 19 dk. önce yayınlandı

Osmaniye Sumbas'ta hortum faciası

ASAYİŞ

3487 Gün 11 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1