Pazar08.09.2024

YURTKUR Sinema Günleri

YURTKUR Sinema Günleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yurtkur Malatya Bölge Müdürlüğü Sinema Günleri Etkinliği

20 YURTKUR, Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından Sinema Günleri nedeniyle bir Etkinlik düzenliyor. YURTKUR, Bölge Müdürlüğü Tarafından.

Yurtkur Sinema Günleri Yoğun İlgi Gördü

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR Denizli Bölge Müdürlüğü ne bağlı Nazilli ve İsabeyli yurtlarında barınan 150 öğrenci sinema günleri .

Yurtkur Sinema Günleri Yoğun İlgi Gördü

YURTKUR SİNEMA GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ resimleri - ETKİNLİKLER - Foto Galeri | Sayfa 1.

Yurtkur Malatya Bölge Müdürlüğü Sinema Günleri Etkinliği.

17 Yılı Etkinlikleri kapsamında YURTKUR Sinema Günleri düzenlenecektir. Bu etkinlik çerçevesinde Yurtkur Malatya Bölge Müdürlüğüne bağlı.

Yurtkur'da Sinema Günleri Kapsamında...

Yurtkur da Sinema Günleri kapsamında Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 gösterimleri! Haberin tamamını okumak için: http://j.mp/ZtWT1n.

Yurtkur'dan Ücretsiz Sinema Günleri

YURTKUR dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurtlarda kalan öğrencilerin Sinema Günleri nde bilet ücreti ve sinemaya ulaşım giderleri.

Yurtkur'dan Ücretsiz Sinema Günleri

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR, yurtlarda kalan öğrenciler için ücretsiz Sinema Günleri düzenleyecek.

Yurtkur'dan Ücretsiz 'sinema Günleri'

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar KurumuYURTKUR, yurtlarda kalan öğrenciler için ücretsiz Sinema Günleri düzenleyecek.

Yurtkur Sinema Günleri

Yurtkur Sinema Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikle Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilere sinema keyfi. Kredi Yurtlar.

Yurtkur'dan Sinema Günleri

Yurtkur dan Sinema. Haber Detay. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere .

Yurtkur'dan 'sinema Günleri'

Öğrenci ve Çanakkalei mi aramıştınız? YURTKUR dan Sinema Günleri haberi için hemen tıklayın!

Yurtlarda Kalan Öğrenciler 'son Mektup Filmini Ücretsiz İzleyecek

16 dak. önce Ankara, Farkındalık, Sinema Filmi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Öğrenci amacıyla düzenlenecek YURTKUR Sinema Günlerinde 18 Mart 2015.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Çanakkale Zaferi'nin 100.yılı

34 dak. önce olarak izlettirecek. YURTKUR Sinema Günleri adı altında sinemalarda film izleyecek öğrencilere tarih bilincinin aşılanması hedefleniyor.

Yurtlarda Kalan Öğrenciler Son Mektup Filmini Ücretsiz İzleyecek

21 dak. önce yerleştirmek amacıyla düzenlenecek YURTKUR Sinema Günlerinde 18 Mart 2015 tarihinde vizyona giren Son Mektup adlı sinema filmi on.

Yurtkur Sinema Günleri Yoğun İlgi Gördü

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR Denizli Bölge Müdürlüğü ne bağlı Nazilli ve İsabeyli Yurtlarında barınan 150 öğrenci.

Yurtkur'dan 'sinema Günleri'

YURTKUR un tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerleri bakışında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği Sinema Günleri nin ilki.

Yurtkur'da Sinema Günleri

Eve Dönüş: Sarıkamış ve Çanakkale: Yolun Sonu filmleri için vizyona girdiği illerde sinema seanslarını kapatacak olan YURTKUR,.

Yurtkur'dan Sinema Günleri

Yurtkur dan Sinema Günleri. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi.

Yurtkur'dan Sinema Günleri

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerine güzel haber verdi. Yurtta kalan öğrenciler için ücretsiz Sinema Günleri ni düzenledi.

Yurtkur'da Sinema Günleri

Yurtkur da sinema günleri. Milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak amacıyla YURTKUR, sinema günleri düzenliyor.

Suat Kılıç On Twitter Konyalı Gençler Yurtkur Sinema Günleri

Konyalı gençler YURTKUR Sinema Günlerinde Sarıkamış filminde. Hiçbir program sembolik olmayacak. pic.twitter/k4l0bPVahc. 0 replies.

Dursunbey Yurtkur Sinema Günleri

Dursunbey Yurtkur Sinema Günleri. 16 Nisan 2013 Salı 09:21. Kredi ve Yurtlar Kurumu Dursunbey Yurt Müdürlüğünde barınan öğrenciler Çanakkale: Yolun.

Yurtkur'da Sinema Günleri

Yurtkur da Sinema Günleri. 30 Mart 2013 Cumartesi 02:20Yerel. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR Diyarbakır Bölge Müdürlüğü ne bağlı.

Çorlu Yurtkur'dan Sinema Günleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtkur Çorlu yurdunda kalan öğrenciler sinema günlerinde bir araya geldi. Yurt müdürlüğü tarafından düzenlenen.

'yurtkur Sinema Günleri'ne Büyük İlgi

Bu kapsamda Yurtkur a bağlı yurtlarda barınan üniversite öğrencileri, Çanakkale destanımızı konu alan Çanakkale Yolun Sonu filmini izledi.

Yurtkur Haberleri Yurtkur Haber

Bilecikten kısa kısa -YURTKURdan sinema günleri etkinliği. 06/04/2013. Burs alacak öğrenciler dikkat! YURTKUR dan, burs veya öğrenim kredisi almaya hak.

Yurtkur'da Barınan Öğrencilere ''son Mektup'' Filmini

22 YURTKUR Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından Sinema Günleri Etkinliği kapsamında YurtKur Malatya Merkezde barınan öğrencilere SON.

Yurtkur Yurtta Kalan Öğrenciler İçin Ücretsiz Sinema Günleri

YURTKUR Sinemaya Götürecek . YÜKSEK Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, yurtta kalan öğrenciler için ücretsiz Sinema Günleri düzenliyor.

Kredi Yurtlar 'son Mektup' İzlettirecek

17 Malatya Kredi Yurtlar Bölge Müdürlüğü sinema günleri etkinliği Yılı Etkinlikleri kapsamında YURTKUR Sinema Günleri düzenlenecektir.

Son Mektup filmi KYK öğrencilerine ücretsiz

KÜLTÜR-SANAT

3454 Gün 17 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1