Pazar08.09.2024

Yücel Altunbaşak

Yücel Altunbaşak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yücel Altunbaşak

Cuma günü yaklaşık 3.5 yıldır görev yaptığı TÜBİTAK başkanlığından istifa eden Prof. Dr. Yücel Altunbaşak gözaltına alındı.

Yücel Altunbaşak

5 Geçen Cuma günü 4 yıldır görev yaptığı TÜBİTAK başkanlığından istifa eden Prof . Dr. Yücel Altunbaşak ile 2 kişi, terörle mücadele ekiplerince.

Eski Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

okulun daha iyi bir eğitim yeri olması ve kalitesinin artması için elinden geleni yaptığına inandığım rektördür. sürekli çeşitli anketler düzenlemekte, öğrencilerin .

Yücel Altunbaşak

7 Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ile 2 kişi, TÜBİTAK ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görevini kötüyü kullandıkları iddiasıyla.

Tübitak Eski Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

PROFESÖR DR. YÜCEL ALTUNBAŞAK. I. İŞ DENEYİMİ. 1 Başkan, Ağustos 2011-halen TÜBİTAK, Ankara. 2 Rektör, Temmuz 2009–Ağustos 2011

Prof. Dr. Yücel Altunbaşak'ın Ayrıntılı Özgeçmişi

4 Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ile 2 kişi, TÜBİTAK ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görevini kötüyü kullandıkları iddiasıyla.

Tübitak Eski Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı Haberi Ve

Yücel Altunbaşak. TÜBİTAK Başkanı. Görev süresi 26 Ağustos 2011 – 10 Nisan 2015. Yerine geldiği, Nüket Yetiş middot; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi.

Yücel Altunbaşak

6 Cuma günü 4 yıldır görev yaptığı TÜBİTAK başkanlığından istifa eden Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, kurumla ilgili yürütülen soruşturma.

Eski Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

Yucel Altunbasak YucelAltunbasak · Apr 10. Bu süre zarfında büyüklerimizin destekleri ve çalışanlarımızın emekleri ile önemli işler gerçekleştirildi. 1 retweet .

Yucel Altunbasak Yucelaltunbasak

7 Dr. Yücel Altunbaşak ın karşılıklı mutabakatla görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Dr. Yücel Altunbaşak 1971 yılında Kayseri de doğdu.

Yücel Altunbaşak Kimdir ? Altunbaşak Gözaltına Alındı

Başkan TÜBİTAK TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK 1971 yılında Kayseri de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri de tamamladıktan sonra İzmir.

Prof. Dr. Yücel Altunbaşak

7 Dr. Yücel Altunbaşak ın görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Altunbaşak, istifasının üzerinden 4 gün geçtikten sonra, bu sabah gözaltına alındı.

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sahte Rapor Üretmişler

6 Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak gözaltına alındı. Yücel Altunbaşak, TÜBİTAK Başkanlığı ndan 10 Nisan da ayrılmıştı.

Eski Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ın görevinden ayrıldığını açıkladı. Cuma, 10 Nisan 2015 16:40.   . Ayrıntılar.

Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak İstifa Etti

7 Geçen Cuma günü TÜBİTAK başkanlığından istifa eden Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, gözaltına alındı.

Tübitak Eski Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

4 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, A Haber canlı yayında TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ın görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Görevinden Ayrıldı

5 Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ile 2 kişi, TÜBİTAK ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görevini kötüyü kullandıkları iddiasıyla.

Eski Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

7 Geçtiğimiz cuma günü görevinden istifa eden eski TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, gözaltına alındı. Soruşturmada 5 kişi için daha.

Eski Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak Gözaltına Alındı

Yucel Altunbasak Professor School of Electrical and Computer Engineering Georgia Institute of Technology Atlanta, GA 30332-0250. Phone: 404 385 1341

TÜBİTAK eski Başkanı Yücel Altunbaşak neden gözaltına alındı?

POLİTİKA

3434 Gün 11 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1