Pazar08.09.2024

Yemen'in başkenti Sana

Yemen'in başkenti Sana haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yemen'in Başkenti Sana

Yemen de camilere kanlı saldırı haberi için hemen tıklayın! Yemen in başkenti Sana da, Şii Husi milislerinin gittiği iki ayrı camiye düzenlenen.

San'a

Başlığın diğer anlamları için Sana sayfasına bakınız. Koordinatlar: 15°20′54″N , San a Arapça; |صنعاء Yemen in başkenti. 2005 yılında, şehir nüfusu.

Sana Kenti Yemen Sana Kenti Sana Şehri

2 bin 500 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski yaşayan kentlerinden biri olarak kabul edilen Yemen in başkenti Sana, tarihi, kültürü ve dünyada benzeri olmayan .

Yemen'in Başkenti Sana'da Camiye Korkunç Saldırı

3 Yemen in başkenti Sana daki iki ayrı camiye düzenlenen intihar saldırılarında 55 kişi hayatını kaybetti.

Yemen'in Başkenti Sana'da İki Camiye Cuma Namazı

6 dak. önce YEMEN İN BAŞKENTİ SANA DA İKİ CAMİYE CUMA NAMAZI SIRASINDA DÜZENLENEN İNTİHAR SALDIRILARINDA 55 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ.

Yemen'in Başkenti Sana'da Husilerin Cuma Namazı Kıldığı İki Camiyi

3 Yemen in başkenti Sana da Husilerin cuma namazı kıldığı iki camiyi hedef alan bombalı saldırıda 55 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yemen'in Başkenti Sana'dan Ayrıldık.....

Yemen in başkenti Sana dan ayrıldık.. dağların ortasından ve çöllerin arasından geçerek Hacca kentine geldik.. dostlar,hepinize selamlar.

Yemen'de İki Camiye Bombalı Saldırı

2 Yemen in başkenti Sana da Husilerin cuma namazı kıldığı iki camiyi hedef alan bombalı saldırıda 137 kişinin hayatını kaybettiği 345 kişinin.

Şii Husi Militanları Yemen'in Başkenti Sana'yı Kuşattı

Suudi Arabistan ve ABD nin en önemli müteffiklerinden biri olan Yemen de Şii Husi Hareketi, Yemen in Başkenti Sana yı kuşattı. Dersimnews – 1000 yıldır .

Yemen'in Başkenti Sana Haberleri

Yemen in Başkenti Sana ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Yemen'in Başkenti Sana'da Hükümet Karşıtı Husiler Yolları Kapattı

SHAFAQNA-Yemen in başkenti Sana da, hükümet karşıtı gösterilerini sürdüren Husiler in, Sana nın yollarını askeri araçların giriş ve çıkışlarına kapattığı bildirildi.

Yemen'in Başkenti Sana

59 dak. önce Yemen in başkenti Sana da iki camide intihar saldırıları düzenlendi. Saldırılarda en az 46 kişinin öldüğü, 100 kişinin de yaralandığı bildiriliyor.

Yemen'de Camilere İntihar Saldırıları

Türkiye Yemen Büyükelçiliği tarafından Yemen in başkenti Sana ve Aden de Türkiye üniversitelerine yönelik Türkiye de Eğitim Fırsatları adı altında eğitim fuarı.

Yemen'in Başkenti Sana Ve Aden'de Melikşah Rüzgarı Esti

Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, ülkenin başkenti Sana nın işgal altında olduğunu belirtti.

Yemen'in Başkenti İşgal Altında

HUŞ; Yemen in başkenti Sana ile Taiz şehri arasında kalan bir TÜRK Kalesidir.

Huş; Yemen'in Başkenti Sana İle Taiz Şehri Arasında Kalan Bir

Yemen in başkenti Sana a, günlük yaşam tarzını, kültürünü, mimarisini ve alışkanlıklarını en iyi koruyabilen otantik şehirlerden biridir. UNESCO Dünya Mimari.

Sana

5 Yemen in başkenti Sana nın batısındaki es-Sabaha bölgesinde çıkan çatışmada, bazı askerler ile Husi militanların hayatını kaybettiği bildirildi.

Yemen'in Başkenti Sana'da Çatışma

Yemen de son haftalarda artan şiddet olayları, Yemen güvenlik güçlerini harakete geçirdi. Başkent Sana nın girişlerini tutan Husi gruplara karşı.

Yemen'in Başkenti Sana'da Husi Alarmı

2 Yemen in başkenti Sana da Husi Ensarullah Hareketi taraftarlarının yoğunlukta olduğu iki camiye cuma namazı sırasında düzenlenen intihar.

Haber 10

Yemenin başkenti SANA VE EDEN dir. SANA VE EDEN dir. Keşfet »

Yemen'in başkenti Sana'da intihar saldırısı: 55 ölü, 100 yaralı

DÜNYA

3459 Gün 12 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1