Pazar22.09.2024

Yelda Uğurlu

Yelda Uğurlu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yelda Uğurlu

The latest Tweets from Yelda Uğurlu yeldaugurlu. Müstakbel diktatörünüz! Pazartesi-Çarşamba-Cuma 21:00 da http://t.co/iEoFHDNCxJ da diktatörüm.

Yelda Uğurlu Yeldaugurlu

ses verenin kim olduğu ortaya çıktı. Radyocu ve ses uzmanı Yelda Uğurlu Siri ye tam üç sene önce hayat vermiş. Peki Yelda Uğurlu kimdir?

Yelda Uğurlu Kimdir?

Apple ın geçen hafta yaptığı iOS 8.3 güncellemesi ile iPhone lara Türkçe Siri geldi. iPhone telefonların sesli asistanı Siri yi seslendiren.

Siri'nin Türkçesi Yelda Uğurlu Mirgün Cabas'a Konuk Oldu

siri için seslendirme yaptığını türkçe siri uygulaması başlayana dek bilmediğini iddia eden seslendirme uzmanı. bana atmasyon gibi geldi. seslendirdiği.

Yelda Uğurlu

Türkiye Gazetesi nden Ömer Temür ün haberine göre Yelda Uğurlu, Siri deki Türkçe çalışmanın 3 yıl önce başlamış. Sesimin metro ve uçakta.

İşte Türkçe Siri'ye Sesiyle Hayat Veren Kadın Yelda Uğurlu

Yelda Uğurlu kimdir ? iPhone lara iOS 8.3 güncellemesi ile gelen Türkçe Siri, bir anda herkesin ilgi odağı oldu. Siri yi seslendiren o kadın CNN Türk e konuk.

Yelda Uğurlu Kimdir ? Türkçe Siri'nin Sesi Uğurlu

iPhone un dijital asistan uygulaması Siri son güncelleme ile birlikte artık Türkçe de konuşuyor. Restoran önerilerinden, hava durumu bilgisine,.

Türkçe Siri'yi Seslendiren Kadın

Top. yelda uğurlu. Yeldaanım middot; İstanbul İstanbul Olalı. 19 Şubat 2015 | Ayça 1 middot; yazar_yeldaanim. İstanbul a ilk geldiğimde kuzenimin yanında kaldım 6 ay kadar, .

Yelda Uğurlu

Apple ın 8 Nisan da yayınladığı iOS 8.3 güncellemesiyle Türkçe versiyonu yayınlanan sesli asistan Siri ye ses veren Yelda Uğurlu, kendisinin.

Beyaz Show Türkçe Siri montajı

GENEL

3431 Gün 9 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1