Cuma20.09.2024

Üst araması uygulaması

Üst araması uygulaması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haber Feminist Avukat Adliye Girişinde Soyundu Haberi

3 Çağlayan Adliyesi ndeki üst araması uygulamasına tepki gösteren kadın avukat özlem özkan soyunarak uygulamayı protesto etti.

Adliyede Üst Aramasına Feminist Tepkiimc Tv

50 dak. önce İstanbul Çağlayan Adliyesi nde önceki gün yaşanan rehine eyleminin ardından adliye girişinde avukatlara da üst araması uygulaması başlatıldı.

'avukatlar Hedef Haline Getiriliyor Üst Aramasını Kabul Etmeyiz'

3 Bal gibi aranır söylemi üzerine adliye girişlerinde avukatlara dönük üst arama uygulamasına bir tepki de Özgürlükçü Hukukçular Derneği.

Adliyede Üst Aramasına Feminist Tepki

1 Çağlayan Adliyesi nde avukatlara yönelik üst araması uygulamasına tepkiler tüm gün sürdü. Feminist avukatlar ise giriş noktasında soyunmaya.

Birgün

1 İstanbul Çağlayan Adliyesi nde savcı Mehmet Selim Kiraz ın DKHC lilerce rehin alınmasının ardından avukatların üstünün arandığı uygulama.

Çağlayan'da Avukatlara 'elle Arama' Dayatması – Sendika.org

Çağlayan Adliyesi nde avukatlara elle üst araması dayatılıyor. Başkanı Gökmen Yeşil, Dünkü eylemin ardından bugün uygulama değişti.

Çalışana Üst Araması Yapan Patron Tazminat Ödeyebilir / Okan

5 İşyerinde işçilere üst araması yapılacaksa bu uygulamanın işverenin işçilere eşit davranma borcu kapsamında bütün işçilere uygulanması.

Çalışana Üst Araması Yapan Patron Tazminat Ödeyebilir

5 İşyerinde işçilere üst araması yapılacaksa bu uygulamanın işverenin işçilere eşit davranma borcu kapsamında bütün işçilere uygulanması.

Video

15 adliyeye girdiklerinin tespit edilmesinin ardından İstanbul Adalet Sarayı nda avukatlara da üst araması başlatıldı. Uygulamaya bazı avukatlar.

Aramaları Ve Göz Atma Etkinliğini Silme

Web ve Uygulama Etkinliği ni etkinleştirmiş ve Google Hesabınızda oturum açmışsanız, aramalarınız ve göz Sayfanın üst kısmındaki Öğeleri kaldır ı tıklayın .

Malatya Polisinin Uygulaması İstanbul'dan Neden Farklı?

Olur a öterse de elinde üst araması yapan aletle görev yapan güvenlik Sandım ki uygulama Atatürk Havalimanı nda olduğu gibi orada da.

Üst Arama Kabininde Kamera Skandalı

yolcuların tepkisini çekti. Kabinde üst araması yapılacak kadın yolcular uygulamaya karşı çıkarken, şikayetlere rağmen henüz sonuç alınamadı.

Whatsapp'ın Android Sürümüne Sesli Arama Özelliği Geldi

Whatsapp ın Android platformuna bugün itibariyle güncelleme geldi. Uygulamayı açtığınızda üst kısımdaki çağrı ikonunu kullanarak arama yapabileceksiniz.

Polis 5 Yıl Sonra Kimlik Kontrolü Ve Üst Arama Uygulaması Yaptı

Polis 5 Yıl Sonra Kimlik Kontrolü ve Üst Arama Uygulaması Yaptı Sıkı güvenlik önlemleri altında yapılan uygulama sırasında üstleri aranan.

Suç Yokken Üst Araması İnsan Hakkı İhlali

Gezi olaylarının ardından polisin yargı kararı olmaksızın kimlik kontrolü ve üst araması gibi artan uygulamaları büyük tartışma yarattı. Hürriyet e.

Fare Ve Klavye Windows'daki Yenilikler

Bilgisayarınızda uygulamalar, ayarlar ve dosyalar, web de veya uygulama içinde arama yapın. Düğmeleri görmek için sağ üst veya alt köşenin üzerine gelin .

Feminist Avukatlardan Aramaya Tepki Biri Kıyafetini Çıkardı Diğeri X

3 iddiaları üzerine adliye girişinde avukatlara da üst araması uygulaması başlatıldı. Feminist avukatlar ise aramayı ilginç yöntemlerle protesto etti.

Polisin Üst Arama Yetkisi

Polisin üst arama yetkisi - Merhaba, Merak ettiğim konu, polis tarafından Özellikle 20-30 yaş arasındaki gençlere bu uygulama yapılıyor.

Üst Aratmadılar Zafer İşaretleriyle Girdiler

1 Üst araması uygulamasına tepki gösteren avukatlar, güvenlik kontrolünü aşarak adliyeye girdi. Zafer işareti yapan grup, sloganlar atmayı da.

Polis Hangi Durumlarda Üst Araması Yapabilir?

Polis hangi durumlarda üst araması yapabilir sorusunu Avukat Fehmi Ünsal Özmestik görüntülü yanıtlıyor.

1