Cumartesi28.09.2024

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Kurumsal. Birliğimiz Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu önemli duyuruları için lütfen tıklayınız. Robotik Cerrahi.

İletişim/ulaşım

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi ; MHRS online randevu ,online tahlil sonuçları ,doktor listesi, adres , telefon ,ulaşım , harita ile yol tarifi ve diğer.

Ortopedi Ve Travmatoloji

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi;Online tahlil sonuçları sorgulama, mhrs randevu, sgk doktor listesi sorgulama, adres, telefon, harita ,yol tarifi.

Doktor Çalışma Planı

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 3 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 13 adet anesteziyoloji.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum

239 ziyaretçiden 10.858 a Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi tavsiyeye bak . Berbat bir hastane yani şikayet etmek icin okadr cok neden warki.

Biyokimya

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Umraniye, Istanbul, Turkey. 1.859 beğenme · 780 kişi bunun hakkında konuşuyor · 43.050 kişi buradaydı.

Üroloji

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi 41.032791 enlem ve 29.100986 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Elmalıkent Mh. ve Ümraniye ilçesine.

Ümraniye Dudullu'da kanalizasyon inşaatında göçük

ASAYİŞ

3440 Gün 2 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1