Çarşamba15.05.2024

Uğur Tütüneker,

Uğur Tütüneker, haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uğur Tütüneker

Uğur Tütüneker, 2010-11 sezonunda Orduspor teknik direktörlüğüne getirildi. Bu görevini ilk sıralar oldukça başarılı bir şekılde sürdürdü ve takımıyla birkaç hafta.

Uğur Tütüneker

UĞUR TÜTÜNEKER - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto 2 .

Uğur Tütüneker

Anavatandaki isim: Uğur Tütüneker. Doğum tarihi: 2 Ağu 1963. Doğduğu il: Bursa Türkiye. Alter: 51. Uyruğu: Türkiye. Antrenör olarak ø görev süresi: 0,61 Yıl.

Teknik Direktör Profili

Uğur Tütüneker haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Uğur Tütüneker kimdir, hayatı ve biyografisi. Osmanlıspor, Alanya yı Gözüne Kestirdi.

Uğur Tütüneker Haberleri

Uğur Tütüneker Türkiye- Doğum Tarihi: 02.08.1963 antrenör bilgileri, antrenörlük kariyeri, maçları.

Uğur Tütüneker Mackolik

galatasaraya almanyadan gelmiş bir futbolcuydu.. bir maçta, ugur otuzunu asmisken, takım gol sevinci bazında fotoğraf çektirme numarası yapıyor, poz verir .

Uğur Tütüneker

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, yabancı sayısının serbest kalmasıyla ilgili.

Uğur Tütüneker Haberleri

Uğur Tütüneker hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Uğur Tütüneker haberleri, açıklamaları ve Uğur Tütüneker fotoğrafları yer alıyor.

Uğur Tütüneker Haberleri Ve Uğur Tütüneker Gelişmeleri

İDDAA; DIGIGAME. Digigame

Osmanlıspor Albimo Alanyaspor maçı sonucu

SPOR

3343 Gün 3 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1