Cuma04.10.2024

tuz yastığı

tuz yastığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Himalaya Tuz Yastığı

Tuz yastıkları 4 mevsim kullanılabileceği gibi özellikle soğuk kış günlerinde işe yarar.

Himalaya Tuzu Yastığı Himalaya Tuz Yastığı

TUZ YASTIKLARI. Kullanım Tarifi. Kısa bir süre için Himalaya kristal tuzu yastığını fırında 50 - 60 derece arasında ısıtın veya dondurucuda yarım saat boyunca.

Himalaya Tuz Yastığı

Tuz yastıkları 4 mevsim kullanılabileceği gibi özellikle soğuk kış günlerinde işe yarar.Kış aylarında sıcak su torbaları kullanma ihtiyacı duyduğunuzda defalarca.

Tuz Yastığı

Müşteri Temsilciliği : 0 212 533 01 33 Ürünlerin içeriği ve kullanım alanlarıyla ilgili detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Himalaya Kristal Tuz Yastığı

Çankırı Tuzu içeriği olarak dünyada eşşiz nadide bulunan doğal bir madendir. Tamamen sağlıga faydalı tuz odaları yapıyoruz. Tuz Yastığı B01-154.

Tuz House

Kristal Tuz Yastıkları 50 derece sıcaklıkta iken kullanılır. Sıcak tuz sahip olduğu ısı enerjisiyle maksimum düzeyde eksi iyon yaymaya başlar ve bu özelliği ile.

Himalaya Tuzu

4 Tuz lambası, tuz sabunu ve tuz yastığı. Adlarından da anlaşılacağı üzere hepsi tuzdan yapılıyor. Şifa kaynağı olan bu ürünler, 5. balıkesir tarım.

Haber Video

Soğuk algınlıklarında Himalaya Banyo Tuzu ile yapacağınız genel veya kısmi banyo ile kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Aynı zamanda tuz yastığı, tuzlu .

Himalaya Tuzu

Tuz Yastığı. Kategoriler. Tuz Terapi Odası 1 middot; Tuz Yastık ve Yatak 2 Tuz Terapi Yastığı. Lamba ısındığında eksi iyon yayarak havanın %300 oranında.

Kaya tuzundan gece lambası nasıl yapılır?

GENEL

3463 Gün 14 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1