Cuma18.10.2024

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kayseri İli Yardım Derneği

Kayseri İli Yardım Derneği Resmi Sitesi. KAYSERİ İLİ YARDIM DERNEĞİ. İSTANBUL ŞUBESİ. Sitemize hos geldiniz Adlı Yemek Kültürü Kitabımız Çıktı!

Burslar

Kayıt dondurma durumlarında derneğe belge getirirler, bursları bir sonraki yıl ÖĞRENCİLERİMİZE KÜLTÜREL ANLAMDA KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA.

İstkayder İstanbul Kayseri İli Ve İlçeleri Yardımlaşma Ve

İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Resmi Sitesi. Kayserimizde yapılacak olan festival ve diğer kültür etkinlikleri hakkında bilgi.

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Üsküdar Belediyesi ile Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği TÜMKAYDER tarafından Üsküdar Şemsipaşa Meydanı nda Sucuk.

Kayseri Dernekleri

Kayseri İli ve İlçeleri, Köylerine Ait Dernekler. Kayseri Dernekleri. BÜNYAN VE YÖRESİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ. Başkan: Rasim ÜNAL.

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Derneği

. 1.5 Ton Sucuk Dağıtıldı. Bahçelievler Belediyesi ve Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği TÜMKAYDER tarafından Yeni Bosna Parkı nda.

İstanbul Dışındaki Kayserililer Dernekleri

İstanbul dışındaki diğer Kayserililer derneklerine buradaki bilgiler aracılığı ile ulaşabilirsiniz. ALMANYA KAYSERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Kayseri Ve İlçe Dernekleri

Kayseri ili ve ilçelerinin temsil edildiği yardımlaşma ve buluşma dernekleri tümkayder ile ulaşabilirsiniz. DEVELİ VE YÖRESİ KÜLTÜR DAYANIŞMA DERNEĞİ

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği etiketli haber, galeri, video ve yazar köşe yazısı sonuçları için tıklayın!

Kayseri İli Yardım Derneği

KÜLTÜR. ŞEHRİ. KAYSERİ. BEŞİĞİ. UYGARLIKLARIN. GEÇMİŞTEN Kayseri İli Yardım Derneği TSM Korosu 2015 Yeni Yıl konserini, Şef Vedat Kaptan.

Üsküdar Şemsipaşa Meydanı Sucuk Festivali

POLİTİKA

3497 Gün 13 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1