Pazar06.10.2024

Tekne Orucu

Tekne Orucu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tekne Orucu

küçük çocuklari kandirmak için türetilmis bir oruc tutma bicimi. ogun aralarinda yemek yememek orucu tutmak icin yeterlidir. bu sekilde hem biz 1, sen 4 oruc.

Tekne Orucu

Anadolu geleneği olarak bilinen Tekne Orucu tutan çocuklar, iftar sofrasında bir araya geldi. Öğle ezanıyla birlikte oruçlarını açan çocuklar.

Çocuklarınız İçin ''tekne Orucu''...

Ramazan ayınca çocuklarımız için Tekne Orucu! Artık üçüzlerim 13 yaşında. 5-6 yıl öncesi başlattığım Tekne Oruçları ile ilk heyecanını, ilk tamamlayabilme.

Çocuklar Tekne Orucu Tutacak

2 Anadolu da çocuklara orucu sevdirmek amacıyla yarım gün tutturulan `Tekne Orucu` Eyüp te uygulanarak öğlen namazı sonrası çocuklara.

Çocuklarınızı 'tekne Orucu' İle Oruca Alıştırın

Ramazan ayı ve oruç ibadeti, yalnızca yetişkinler için değil, çocuklar için de önem taşıyor.

'tekne Orucu' Ve İrade Eğitimi

Tekne orucu ve irade eğitimi. 23 Temmuz 2012. Çocuk eğitimi, çocuğa zoraki davranış öğretmek değil, ona irade kazandırabilmektir. Bir başka deyişle.

Tekne Orucu Tutan Çocuklar İlk İftarlarını Yaptı

Anadolu geleneği olarak bilinen Tekne Orucu tutan çocuklar, iftar sofrasında bir araya geldi. Öğle ezanıyla birlikte oruçlarını açan çocuklar Ramazan topu.

Tekne Orucu

tekne orucu bkz: kucuklere ogleye kadar oruc tutturmak

Çocuklar Tekne Orucu Tutacak

2 Anadolu da çocuklara orucu sevdirmek amacıyla yarım gün tutturulan Tekne Orucu Eyüp te uygulanarak öğlen namazı sonrası çocuklara.

Beyaz Tv Tekne Orucu Haberi

çocuklar tekne orucu tuttu. BEYAZ TV Tekne Orucu Haberi. 00:00. 01:38. 01: 38. Like. Add to Watch Later. Share. Beyaz Tv Tekne orucu Haberi from Eyüp.

Eyüp'te Tekne Orucu etkinliği

GENEL

3395 Gün 11 Saat 3 dk. önce yayınlandı

Eyüp Sultan'da iftar

GENEL

3397 Gün 2 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1