Cumartesi28.09.2024

Suudi Arabistan Kralı

Suudi Arabistan Kralı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Suudi Arabistan Kralı

Suud Ailesi yönetimindeki Suudi Arabistan mutlak monarşi ile yönetilen bir ülkedir. İdarenin bütün üst makamları kral ailesine mensup olan erkeklerin elinde .

Suudi Arabistan Kralları Listesi

1 Ağustos 1924 - Riyad, Necid Sultanlığı ö. 23 Ocak 2015 Suudi Arabistan, Suudi Arabistan Eski Kralı. Dünya genelinde yaygın kısa adıyla Kral Abdullah.

Abdullah Bin Abdülaziz El

Suudi Arabistan Krallığı, Arap Yarımadası nda bulunan en büyük ülkedir. Kuzeybatı da Ürdün, kuzey ve kuzeydoğu da Irak, doğuda Kuveyt, Katar, Bahreyn ve.

Suudi Arabistan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz Al Suud, Yemen deki son gelişmelerle ilgili olarak bir.

Suudi Arabistan Kralı

Suudi Evi üyesi olmakla beraber, Suudi Arabistan Veliahtı, Suudi Arabistan Savunma Bakanı ve eski Riyad Bölgesi valisi. Genelde Prens Salman olarak tanınır.

Suudi Arabistan'ın Yeni Kralı Salman Kimdir?

Suudi Arabistan Kralı Abdullah, dünyanın en zengin insanlarından biriydi. Altın sarayda oturup, 48 uçakla seyahat ederdi. Dün isimsiz bir.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ülkenin yeni kralı, Abdullah ın kardeşi olan 79 yaşındaki Veliaht Prensi Selman bin Abdülaziz el Suud. Suudi Arabistan Devlet Televizyonu,.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Öldü

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdulaziz Al Suud vefat etti. Kral Abdullah bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Kral Abdullah bin.

Suudi Arabistan Kralı Vefat Etti

WASHINGTON AA - ABD Başkanı Barack Obama, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz in vefatı nedeniyle Kral Abdullah ın ailesine.

Suudi Kralın veliahtı

DÜNYA

3440 Gün 12 Saat 52 dk. önce yayınlandı

HDP neden parti olarak seçime giriyor?

POLİTİKA

3452 Gün 11 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1