Cumartesi28.09.2024

Süryaniler

Süryaniler haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Süryaniler

Kilisenin ve bazı mensuplarının kullandığı dil İsa nın da konuştuğu Süryanice Aramice dir. Kilise patriklik merkezini birçok kez değiştirmek zorunda kalmıştır.

Süryaniler

Orada tutunmaya çalışan insanlar için dostlarla birlikte bir yardım kampanyası düzenlemiştik. İstanbul ve Güneydoğu dan Süryaniler çağrımıza kulak vermiş, bir .

Süryaniler Kimdir?

Bu görüşlerden birisi, Süryanilerin Aramiler den geldiğini savunan tezdir. Bu tezin dayanağı Süryani halkının Aramca konuştuğu ve bundan dolayı da kökeninin.

Süryaniler

bazı müslümanlardan daha misafirperverlermiş. mardin de bir süryani evine konuk olmuştum. sıradan ve avlulardan geçerek ulaştığımız, onların esas odaları .

Süryaniler

25 bin Asuri-Süryani nin yaşadığı İsveç in başkenti Stockholm un Södertälje ilçesinde 10 civarındaki Süryani, IŞİD ın, Hesekê ve Habur kıyısıda.

Süryaniler

Süryaniler. Süryaniler, köken olarak Hz. Nuh?un oğlu Sam?a dayanırlar. Semitik ırka mensup bu topluluğun yerleşim alanları genelde Mezopotamya bölgesidir.

Süryaniler Süryaniler Süryaniler

Süryaniler. 10.818 beğenme · 271 kişi bunun hakkında konuşuyor. https://twitter. com/suryaniler http://instagram/suryaniler.

Süryaniler

Süryanilik, ilk başlarda Mezopotamya da boy vermiş, sonra yakın doğuya yayılmış bir Hıristiyan mezhebinin adıyken, günümüzde bir.

Bir Halkın Adıdır Süryani

süryani, Samilerin,Arami kolunun doğu bölümünde olan bir Hristiyan topluluğu ve bu topluluktan olan kimse.

Avrupa'ya göçen Süryaniler Türkiye'ye dönüyor

GENEL

3469 Gün 15 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1