Çarşamba26.06.2024

Şeyh Said Meydanı

Şeyh Said Meydanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

O Meydanın Adı Şeyh Said Meydanı Oldu

Diyarbakır da adı Şeyh Said Meydanı olarak değiştirilen Dağkapı Meydanı na giden yollarda bulunan yön tabelalarına Şeyh Said Meydanı .

Diyarbakır'da Şeyh Said Meydanı Tabelaları

Diyarbakır da Dağkapı Meydanı nın adı Şeyh Said Meydanı olarak değiştirilirken, meydana giden yollarda bulunan yön tabelalarına Şeyh Said.

Şeyh Said Meydanı

4 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi , Dağkapı Meydanının, Şeyh Sait meydanı olarak değiştirilmesi için önerge sunuldu. Ak Parti Meclis.

Dağkapı Meydanı'nın Adı Şeyh Sait Meydanı Oldu

4 Diyarbakır da Kürt isyanının liderlerinden Şeyh Said ve 47 arkadaşının idam edildiği Dağkapı Meydanı nın adı Şeyh Said Meydanı oldu.

Dağkapı Meydanı'nın Adı Şeyh Said Meydanı Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Dağkapı Meydanı na Şeyh Sait Bulvarı tabelasını asarken Cizre de sokaklara Kürtçe isimler verildi.

Cumhuriyet Gazetesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından adı Şeyh Said Meydanı olarak değiştirilen Dağkapı Meydanı na giden yollarda bulunan.

Diyarbakır Şeyh Said Meydanında Protesto

4 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi kentin tarihi meydanı olan Dağkapı Meydanı nı Şeyh Said Meydanı Qada Şex Seid olarak değiştirdi.

Şeyh Said'in İsmi Asıldığı Yere Verildi

4 Diyarbakır Rûdaw – Şeyh Sait ve 46 arkadaşının asıldığı Dağkapı Meydanı nın adı Şeyh Sait Meydanı olarak değiştirildi. Diyarbakır.

Diyarbakır'da Kürt ve Türk annelerden anlamlı hareket

GENEL

3379 Gün 0 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1