Cuma20.09.2024

Şengül Gürsoy

Şengül Gürsoy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şengül Gürsoy Profilleri

Şengül Gürsoy adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Şengül Gürsoy ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Şengül Gürsoy

Şengül Gürsoy Facebook ta. Şengül Gürsoy ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Şengül Gürsoy Yüce

Şengül Gürsoy Yüce Facebook ta. Şengül Gürsoy Yüce ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü.

Hatice Şengül Gürsoy

Hatice Şengül Gürsoy is on Facebook. Join Facebook to connect with Hatice Şengül Gürsoy and others you may know. Facebook gives people the power to.

Şengül Gürsoy

136 Kavacık-Alibahadır seferini yapan özel halk otobüsünün şoförü, yol kenarında budanan ağaçların dallarını toplayan Şengül Gürsoy ve.

Şengül Gürsoy

Beykoz da bir halk otobüsü, yol kenarında budanan ağaçların dallarını toplayan abla ve kardeşe çarptı. Olayda bir kadın hayatını kaybederken, diğer kadın ise.

Şengül Gürsoy Haberleri

Şengül Gülümser mail adresi, Şengül Gülümser nerede çalışıyor, Şengül Gülümser. Şengül Gürsoy kimdir, Şengül Gürsoy telefon numarası, Şengül Gürsoy.

Soyadı G İle Başlayan Kişiler Garip

18 dak. önce Kavacık-Alibahadır seferini yapan özel halk otobüsünün şoförü Beykoz da, yol kenarında budanan ağaçların dallarını toplayan Şengül Gürsoy.

Özel Halk Otobüsü Abla Kardeşi Ezdi

10 Kavacık-Alibahadır seferini yapan özel halk otobüsünün şoförü Beykoz da, yol kenarında budanan ağaçların dallarını toplayan Şengül Gürsoy.

Beykoz'da halk otobüsü kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ

3440 Gün 19 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1