Cumartesi29.06.2024

sazan

sazan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sazan

Sazan Cyprinus carpio, sazangiller Cyprinidae familyasına adını veren tatlı su balığı. Göl ve yavaş akan derelerde bulunur. Uzun gövdeli, solucan, böcek.

65 Kg Sazan Avı

Giresun Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünce yarından itibaren il genelindeki göl ve akarsularda sazan ile yayın balığı avcılığının.

Sazan

Hepsinde aynı hata mevcut,ben de bir sazan avcısıyım,kepçecinin balığın peşinden koşmasına hiç gerek yok hemen yanında durması lazım,Az sabırlı olsanız.

18.500 Gramlık Sazan Avladı

Ercan Kara dan Sazan Rekoru. Yaban tv, sportif sazan avcılığı programı yapımcısı ercan kara, 30 kilo 800 gramlık sazan balığı avladı. Gönderen :yabantv.

Ercan Kara'dan Sazan Rekoru

Batman ın antik kenti Hasankeyf ilçesinde balıkçılar 84 kilogram ağırlığında sazan balığı yakaladı.

Dicle Nehri'nde Dev Sazan Balığı Yakalandı

Antalya SAZAN Avcıları. 687 beğenme · 2 kişi bunun hakkında konuşuyor. antalyada sazan avı yapan ve bilgileri birbiriyle paylaşan bir site.

Antalya Sazan Avcıları

SAZAN balığı avı, Bursa. 5.897 beğenme · 395 kişi bunun hakkında konuşuyor. Arkadaslar balik avı sportif balikcilik ve guzel av gonderilerinizi.

Sazan Balığı Avı

Havanın sıcak olduğu durumlarda sazan balıkları genelde su yüzeyinde bulunurlar. Bu sıralarda yüzeyde avcılık çok idealdir. Ancak sıcaklık sürekli artacak.

Sazan Balığı Av Malzemeleri

En kaliteli sazan avı için üretilen misina çeşitleri ve balık av malzemeleri, sazan avı malzemesi tavsiyesi, en ucuz fiyata avistanbul da.-Sazan Olta Malzemeleri.

Sazan Olta Malzemeleri

spring makeup, tutorial, youtube, sazan, barzani, colorful, bold beauty, I decided to trade in my black cat-eye for a bold pink look and matching lip. It s a really.

Sazan

bizim evin arka bahçesinde bi sazan havuzu vardı, bahçeye çıkıp yüksek sesle kendi kendime: yaw acaba bugün hava nası olacak? diye soruyodum, havuzdan .

Sazan

Sazan Cyprinus carpio Yetiştiriciliği. Arş. Gör. Muhammet Hayati KAYHAN Yrd. Doç. Dr. Mehmet Rüştü ÖZEN. Sazan dünyada en çok üretilen ve yetiştiricilikte.

Sazan Yetiştiriciliği

LA based

Keban Barajında kaçak sazan avı

ÇEVRE

3308 Gün 19 Saat 38 dk. önce yayınlandı

İznik Gölü kaçak balık avı operasyonu

ÇEVRE

3340 Gün 0 Saat 49 dk. önce yayınlandı

Seyhan Baraj Gölü'nde yasak av operasyonu

ÇEVRE

3368 Gün 1 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Balık avı yasağı ne zaman başlıyor?

ÇEVRE

3377 Gün 19 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1