Cuma20.09.2024

Samsun Kalesi

Samsun Kalesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Samsun Kalesi

Samsun Kalesi, bugünkü Samsun kentinin kökenini oluşturan ve 1192 yılında Danişmendliler tarafından yaptırılan kermen. Kalenin sınırları günümüzde.

Samsun Kalesi

SAMSUN HABER- Samsun un İlkadım ilçesi Saathane Meydanında yapılan, arkeolojik kazı çalışmaları sırasında, Samsun Kalesi ne ait tarihi.

Samsun Kalesi

Danişmentliler tarafından, Amisos Kalesinin ele geçirilememesi sonucu onun bir ok atımı. uzağına, sahilde bataklık bir alana inşaa edilen Samsun Kalesi.

Samsun Kalesi

Samsun Kalesi Nerede Nasıl Gidilir, Samsun Samsun Kalesi Adresi Haritası, Yol Tarifi Öğren, Yol Güzergahı, Haritada Yeri, Uydu Görünümü Konumu Göster.

Samsun Kalesi Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi Haritası Uydu

Samsun Kalesi nin Yeni Kalıntıları Bulundu foto galerisi, fotoğrafları !

Samsun Kalesi'nin Yeni Kalıntıları Bulundu Foto Galerisi Fotoğrafları !

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu. Saathane Meydanı nda yapılan arkeolojik kazıda.

Samsun Kalesi'ne Ait Olduğu Düşünülen Sur Kalıntılarına Rastlanıldı

Karadeniz in en büyük metropol kenti Samsun da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Samsun Kalesi nin,.

Başkan Yılmaz Tarihi Samsun Kalesi'ni Yeniden İnşa

Bu günkü Samsun kentinin kökenini oluşturan Kale, Miladi 1192 tarihinde deniz kıyısında Danişmentliler tarafından yaptırılmıştı. Samsun Kalesi nin sınırları:.

Samsun Kalesi Bu Günkü Samsun Kentinin Kökenini Oluşturan

SAMSUN KALESİ NEREDE ? Samsun Büyük Camii kuzey bahçe duvarının kenarından, doğu istikametine doğru ilerleyen Samsun Kalesinin sur kalıntılarının .

Atakum

Samsun unun kökenini oluşturan ve 1192 yılında Danişmentliler döneminde inşa edilen tarihi Samsun Kalesinin surları,138 yıl sonra ortaya.

Samsun Kalesi Ve Büyük Camii

Tarihi Samsun Kalesi yeniden inşa edilecek Samsun haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Tarihi Samsun Kalesi Yeniden İnşa Edilecek Samsun Haber

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu.

Samsun'da Kale Suru Bulundu

2 Samsun da Kale Bulundu Samsun haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Samsun'da Kale Bulundu Samsun Haber

2 Saathane Meydanı nda yapılan arkeolojik kazıda kale suru ortaya çıktı. İddialara göre bulunan kale surunun tarihi Samsun Kalesi ne ait olduğu.

Samsun Saathane Meydanı'nda Arkeolojik Kazıda Samsun Kalesi

Tarihi Samsun Kalesi Yeniden İnşa Edilecek. Samsun. Trabzon. Ordu. Rize. Giresun. Amasya. Sinop. Tokat. Çorum. Teşvik. Turizm sektörü. Mobilya neden.

Tarihi Samsun Kalesi Yeniden İnşa Edilecek Foto Galerisi

Samsun un İnternet Televizyonu. Yıl Yak Kömürleri SAMSUN YEREL TARİH GRUBU BAŞKANI SİTEM ETTİ. SAMSUN UN TARİHİNE SAHİP ÇIKILSIN .

Tarihi Samsun Kalesi

Faaliyet Alanımız. Kale inşaat olarak 1999 yılından bugüne inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Daha çok yap-sat tarzı müteahhitlik yapan.

Kale İnşaat / Samsun

Samsun Kalesi - Samsun da gezilecek yerler - 1192 yılında Danişmentliler tarafından inşa edilen Samsun Kalesi, uzun yıllar toprak altında kalmış ve tam 138 yıl.

Samsun Kalesi

Samsun Kalesi Samsun un kökenini oluşturan ve 1192 yılında Danişmentliler döneminde inşa edilen tarihi Samsun Kalesinin surları,138 yıl sonra ortaya çı.

Samsun Kalesi

Samsun da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Samsun Kalesi nin, aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi.

Başkan Yılmaz Tarihi Samsun Kalesi'ni Yeniden İnşa Etmek

evliya çelebi nin seyahatnamesinde de bahsedilen kalenin en büyük özelliği bugün aramızda olmaması. 1869 büyük samsun yangınından.

Samsun Kalesi

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu.

Samsun'da Kale Bulundu Haberi

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu.

Samsun'da Kale Bulundu

2 Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu.Saathane Meydanı nda yapılan arkeolojik kazıda.

Samsun'da Kale Bulundu

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu. 16 Mart 2015 Pazartesi 18:30. Samsun da yapılan.

Samsun'da Kale Suru Bulundu 16.03.2015 183055 Samsun'da

Samsun da yapılan arkeolojik kazıda Samsun Kalesi olduğu iddia edilen kale suru bulundu. Saathane Meydanı nda yapılan arkeolojik kazıda kale suru.

Kazıdan Tarih Çıktı !

Karadeniz in en büyük metropol kenti Samsun da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Samsun Kalesi nin, aslına uygun olarak.

Samsun Kalesi Yeniden Yapılacak [Foto Galeri]

Türkçe: Samsun Kalesi nin 2009 yılında bulunan surları için Samsun Büyükşehir Belediyesi nce hazırlanan bilgilendirme tabelası. Tabeladaki yazı Baki.

Filesamsun Kalesi Bilgilendirme Tabelası.jpg

TÜFEKÇİOĞLU, Abdülhamit,

Samsun Saathane Meydanında yapılan kazıda kale suru bulundu

KÜLTÜR-SANAT

3475 Gün 15 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1