Cuma28.06.2024

Rusya Devlet Başkanı

Rusya Devlet Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Rusya Devlet Başkanı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 5 Mart ta ortalıktan kaybolmuştu. Geçen günlerde Kremlin Sarayı nda Rusya Anayasa Mahkemesi.

Rusya Hükûmet Başkanları Listesi

Rusya hükûmet başkanları listesi, Rusya nın, 1905 te anayasal monarşiye geçilmesinden beri Çarlık ve Rusya Devlet Başkanı, Boris Yeltsin 1993.jpg.

Vladimir Putin

Rusya nın 2000-2008 yılları arasında Devlet Başkanlığı görevini yürüttü. 2000 yılında yapılan seçimlerde Rusya Federasyonu Komünist Partisi başkanı.

Sovyetler Birliği Devlet Başkanları Listesi

1938-1989 yılları arası kolektif bir devlet başkanlığı oluşmuş ve Yüksek Sovyet Meclisi Prezidyumu başkanı hem devlet hem de meclis başkanı sayılmıştır. Devlet.

Rusya Devlet Başkanı

Rusya Federasyonu Devlet Başkanları, Devlet Başkanın Yemin Töreni, Devlet Başkanlığı yönetiminin sembolleri,RF Devlet Başkanı nın Bayrağı, RF Devlet.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı

Çeçen liderden Rusya Devlet Başkanı na tarihi ayar! Görüntülerde Kremlin Sarayı na 1.zaferden sonra barış anlaşması imzalamak için gelen.

Çeçen Liderden Rusya Devlet Başkanı'na Tarihi Ayar!

17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin İle Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisi ile ülkenin üst düzey yönetiminde yer alan başbakan, başsavcı ve Devlet Soruşturma Komitesi nin başkanının aldığı maaş.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Haberleri

20 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı. UKRAYNA KRİZİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin İle Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Esenboğa Havalimanı nda resmi törenle karşılandı.

Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'de

17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin

20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yaparak Ukrayna krizini, Ermenistan la sorun oluşturan 1915.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı

10 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, Ukrayna krizinin çözümü, Kırım Tatarları ile ilgili.

Rusya Devlet Başkanı Medvedyev Azerbaycan'da

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko nun ülkedeki olayları durdurmaya yönelik yaklaşımını olumlu karşıladığını.

Rusya Devlet Başkanı

rusya devlet baskani vladimir putin haberleri, güncel rusya devlet baskani vladimir putin haber ve fotoğrafları ile en yeni rusya devlet baskani vladimir putin .

Rusya Devlet Baskani Vladimir Putin Hakkında Haberler

rusya devlet başkanı - cnbce – Türkiye nin Ekonomi Portalı, Dünyanın Ekonomi Haberleri.

Rusya Devlet Başkanı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avustralya daki G20 Zirvesi nin ilk gününde Ukrayna konusunda ciddi eleştirilere maruz kalmasının ardından ülkeden.

Rusya Devlet Başkanı

Karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin baş başa görüştüler; daha sonra Türkiye-Rusya Üst.

T.c. Cumhurbaşkanlığı Rusya Devlet Başkanı Putin

Rusya devlet başkanı medvedev oyunu kullandı videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Rusya Devlet Başkanı Medvedev Oyunu Kullandı Videosu

Rusya Devlet Başkanı ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Rusya Devlet Başkanı Haberleri

19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, Ukrayna krizinin çözümü, Kırım Tatarları ile ilgili.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin İle Telefonda

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD nin mercek altına aldığı liderlerin başında geliyor. Washington ın, Putin in vücut dilini incelettiği biliniyor. Putin le ilgili.

Pentagon Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i İnceledi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bütçe giderlerinde tasarruf yapılması için kendi maaşı ve üst düzey yöneticilerin maaşında kesinti yaptı. Putin, kendisi ve.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Rusya Devlet BaşkanıVladimir Putin´in, İran Devlet Başkanı Muhammed Hatemi´ nin daveti üzerine Tahran´a gideceği bildirildi Rusya Devlet BaşkanıVladimir.

Rusya Devlet Başkanı Putin İran´a Gidecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin geçen hafta kendisi dahil ülkedeki yöneticilerin maaşlarında yüzde Listenin zirvesinde ABD Başkanı Obama yer alıyor.

Dünya Liderlerinin Maaşları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan İle Putin Arasında Sürpriz Görüşme

putin in ankara da ilk durağı anıtkabir oldu. saat 13.40 sıralarında anıtkabir e ulaşan putin, aslanlı yol dan anıtkabir de tören birliğiyle birlikte yürüdü. putin in.

Rusya Devlet Başkanı Putin Anıtkabir'de

7 Erdoğan, Putin ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu akşam bir telefon görüşmesi.

Putin, Türk hükümetini çok sert eleştirdi

DÜNYA

3130 Gün 8 Saat 13 dk. önce yayınlandı

Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek mi?

DÜNYA

3136 Gün 7 Saat 51 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e tarihi cevap

POLİTİKA

3136 Gün 7 Saat 56 dk. önce yayınlandı

Erdoğan ve Putin ne zaman görüşecek?

POLİTİKA

3136 Gün 9 Saat 34 dk. önce yayınlandı

Putin, Türkiye'nin özür dilememesini nasıl karşıladı?

DÜNYA

3136 Gün 10 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 >